anonimuye Seymaaa05 acılma olmadan suyu gelenler var bildgm kadaryla şüpheniz varsa bi doktora gidin istersenz
Hasret18ayaz Seymaaa05 rahim ağzı kapalı serviks uzunluğu 47 mm ama suyum geldi ne yazık ki olabiliyor
Seymaaa05 anonimuye Gittim de rahm ağzı kapalı dedi şu gelişi olsa terleme gibi değil baya hissedersin dedi merak ettim bi sorayım dedim teşekkür ederim 🙏
Emhar Kordan damarı 2 dendi kalbinde parlaklık varmış down senderomu olabilir dddiler ama benim ikili testim temiz bebeğin tüm vücüdü ensesi normal amniyosentez ya da fta yaptır dediler ama ben asla yaptırmıcam
Seymaaa05 Emhar Bana da burun kemiği haftasına göre kısa dedi Fetal önerdi ama yaptırmadım doktorum genetiktir dedi sizin yazdıgınız ile ilgili bilgim yok
Seymaaa05 Hasret18ayaz Kaç haftalıkken geldi suyunuz bir de nasıl geldi bir anda mı yoksa sızıntı giibi mi
Hasret18ayaz Seymaaa05 sızıntı şeklinde 18. Haftada geldi bu gebeligimde ama sonrasında kese kapandı şuan devam ediyor hamileliğim 22 haftalik olduk şükür ilk gebeligimdede 38+6 da tamamen boşaldı ve yine acilmam yoktu ertesi gün doğum yaptım
Seymaaa05 Emhar Evet allahtan doktorum bana eşininde seninde küçücük burunlarınız var dedi ki ailelerimizin de o sekılde o yüzden genetiktir dedi inşallah sizinde bisey çıkmaz hepimiz sağlıklı sekılde kucağımıza alalım bebişlerimizi🩷🌸
atlasinannesi231118 Hasret18ayaz yaa kapandı mı delik? Postlarda görmüştüm. O kadar sevindim ki maşallah 🧿 Sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız inşallah ❤️❤️