kumsal__ Anneonlime616 bende dua ediyorum olacaksam 5 /6 olayım diye 😅tüp bebek raporum 5cikmis oluyor adetin 2.yada 3 gitmem gerekiyor 😅😅
Bglmmrn Anneonlime616 benimde 9 Mart kasıklarımda batma ve ağrı var şeffaf akıntım üşüme ve diz ağrım var 🙈
mmedinestlms Anneonlime616 bat 6 Mart test yaptım prodoctor ilki silik şekilde çıktı ikinciyi yaptım anında çıktı galiba var bende inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Meryemm46 Benim hiç belirtim yok sadece namaz kılarken kasıklarım. Sol tarafta ağrı batma oluyor başkada yokk hayrlisi benim umudum yok ama yinede hayrlisi olsun
Meryemm46 Bglmmrn cnm s nde baş dönmesi oluyormu benim niyese basim Cook dönüyor birde oruç beni hiç etkilemez ama son 2 gündür acayip basım donuyor
1oglanannesi Anneonlime616 bende bat 7 belimde agri var memelerimde hassaslik var bu gunden oda kasiklarimda agri var hafif bide beyaz akintim var hadi hayirlisi regl vaktimin gecmesini bekliycem test icin
Deletedmom_808 Anneonlime616 benimde 7-8 arası bugün test yaptım negatif sanırım regl olucam bu ayda elendim
Meryemm46 Deletedmom_808 ay senlede ayniyiz cnm bnde hiç yapmadım 5 gibi yapmayı düşünüyorum bklm hayrlisii
Meryemm46 Deletedmom_808 cnm adete karşı ne gibi belirtilerin var bn ilaç icmeyince olmamda ondan sordum ya benim genelde sağ kasık ağrısı var çok böyle zorlandım mi