Mavipatik Feyp Herşey 10 dk işe yarıyor bende sadece ne yaptıysam olmadıı başaramadım :'( Soğuk süt, naneli sakız, gaviscon, karbonatlı su…
Bezelyelerimm Feyp ben ılk kızımda da yaşadım ıkıncıde de yaşıyorum hatta az once gaviscon içtim bu yuzden ve beslenmeme dıkkat ediyorum. Salçalı yemekler baharatlı yemekler midemi yakıyor onun yerıne yoğurtlu corba vs ekmek peynir gıbı seyler yakmıyor sızde takıp edın ne yedıkten sonra daha sıddetli oluyor dıye ona gore beslenin
Waldotime Feyp sabah güne mide aç karnına koruyucu hap içerek başlıyorum tabi doktorumun önerisi ile. 33. Haftadayım bir gün bile mide yanması yaşamadım ilaca başladıktan sonra. Bence doktorunuza danışarak bi deneyebilirsiniz rabiza kullanıyorum.
Mavipatik Feyp çay kaşığının ucuyla olduğu için zaten sorun olmaz diye düşünüyorum mide asidini bastırıyor
KumpirsMom Feyp ayy tam olarak 19. Haftada başladı ve akşam saatlerinde başlıyor gece nerdeyse uyutmuyor bile 🥹 şuan 21. Haftanın içindeyiz doktora sorucam bende
Alpgmz Feyp doktorunuza danışınız ben gaviskon kullanıyordum bana mısın demedi boşuna aylarca çekmişim şuan mide koruyucu içiyorum 2 gündür 1 kez içtim oda dunya varmış gece uykusunu özlemişim nefes alamıyodum mide yanmasından