TugceOrak siz tutanlara neden saygı duymuyorsunuz peki? Benim çocuğumu benden çok mu düşünüyorsun sen? Ben hiç düşünmüyor muyum? Ne inadı yaa ben illede oruç tutacagım mı demişim ki inattan bahsediyorsunuz. Rabbim müsaade vermiş sağlığınız yerindeyse neden tutulmasın ? tutmamak için neden siz sürekli bahane üretiyorsunuz niye tutmuyorsunuz diyen varmı siz neden oruç tutanların kötü nirşey yapıyormışcasına lanse ediyorsunuz ki. Bu evladı kim verdi Allah verende o alan da saglıgım elverdiği sürece bir sıkıntı yaşamadığım sürece ben tutmak istiyorum sizin düşüncenizde beni ilgilendirmiyor o sizin sorununuz. Bu bebeklerim sağlığını düşünüyorsunuz da neden ruhunu ahlakını düşünmüyorsunuz bilimsel olarakta anne karnında başlar bebeklerin ahlakları davranışları kaderleri rızıkları evleneceği insan yiyeceği lokma bütün kaderi anne karnında yazılırken ben neden çocuğum için kendim için bana bu evladı veren Allah’a ibadet etmeyeyim ki? Ahlakının kaderinin güzel olması için ibadet etmeyeyim. Sağlık sıkıntısı olanlara diyecek lafım yok Rabbim müsade vermiş herkesin kendi seçimi kendi kararı bu yüzden oruç tutan insanlara bu kadar önyargılı davranmayın.