Twobabies bereninannesi__ canım çok normal doktorlar da diyor bebeğe yiyecek içicek gitmezse hareketi durur yedikten sonra hareketlenir herhangi bir sakıncası yok yine çok boş konuşan gelmiş için rahat olsun birebir doktordan duydum bunu ☺️
minikbebegim06 Twobabies ne kadar da inanarak boş yapıyorsunuz ya herhangi bir sakıncası yokmus hadi ordan
Nys1600 Twobabies benim doktorum kesinlikle tutma dedi seni etkilemez belki ama bebeği aç bırakmış olursun dedi siz bilirsiniz herkesin kendi vicdanı
Twobabies minikbebegim06 hareketsizliğinin herhangi bi sakıncası yok açlıktan dolayı oluyor onu diyorum oruç tutmanın zararı var ya da yok demiyorum bunu bilemem Instagram’da kadın doğum doktorunun konuşmasını dinlemiştim oruç tutacaksanız hareket etmeyeceğini bilin besin gitmiyor demişti neden bu kadar agresifsiniz
Nys1600 Zeynep9120 hayır böyle kişileri bilerek yaptığını düşünüyorum Aslında günahkar insanlar ama Müslümanlık taslayarak içlerini rahatlatıyorlar ben gerçekten Müslüman olduklarını düşünmüyorum Çünkü söylediği şeylerle dinden çıktı tüm hadisler bunu söylüyor bu tarz şeyler dinden çıkarır insanı
2cocuk2kopek bereninannesi__ doktorlar zaten tavsiye etmiyor ve sen beneğin beslenmesini engelliyorsun . Burda sana kimse tut diyip içini rahatlamanı sağlamaz bu şekilde vicdanını rahatlatamazsın. Bebeğin hareketsiz kalmış açlıktan susuzluktan tutmaya devam etsem mi ne demek
Twobabies Nys1600 bende tutmuyorum sadece kadın doğum doktorunun konuşmasını dinlemiştim bi besin gitmediği için olurmuş korkmayın demişti oruç tutsun ya da tutmasın beni ilgilendirmez
Twobabies 2cocuk2kopek Instagram’da kadın doğum doktorunu dinlemiştim keşfette denk gelmişti ☺️ tabi 6 yıl boşuna okumuş siz en iyisini biliyorsunuz
Girlmama Twobabies peki neden bizim doktorlarımız hareket takibi yapacaksın diyor demek ki önemi var hadi diyelim bebek boğuşuyor kordonu boynuna dolandı ve açlıktan hareket etmiyor sanıyorsunuz böyle mi olmalı yani
minikbebegim06 Twobabies en çok su ve besine ihtiyaç duyduğu haftalarda besinsiz kalmasi susuz kalması iyi bir şey mi açlıktan hareketsiz kalması?
minikbebegim06 Twobabies ya olur mu hareketsizliginin tabii ki sakıncası var doktorlar demiyor mu bebek hareketlerini takip edin sayın azalırsa hemen gelin diye açlıktan olması normal bir şey mi sizce yani
Nys1600 Twobabies peki besin gitmemesi iyi bir şey mi benim mantığıma göre iyi bir şey değil ayrıca şeker yükselmesi ve ani şeker düşüşleri oluyor gebelik şekeri için de risk herkesin kendi bileceği iş ve herkesin kendi vicdanı
Nys1600 Twobabies tatlım zaten sorun o bebeğe besin gitmiyor ve annenin ani şeker düşmesi ve iftardan sonra da ani şeker yükselmesi oluyor diyabet riski için de iyi değil Ben her Sabah şekerimi ölçüyorum
2cocuk2kopek Twobabies doktorların hiç biri oruç tut diye söylemez. Kendini iyi hissediyorsan dene ama biz tavsiye etmiyoruz der. İnstagramda izlediğiniz her şeye inanmayın . Muayene olduğunuz doktora sorsaydınız mesela??
Twobabies Gulperi8 işte bundan bahsediyorum ama herkes farklı yerden anlıyor ya da ben yanlış anlatıyorum 🫣
Gulperi8 Twobabies doktorlar bile nstye gireceğiniz zaman tok olun diyor bebek hareketlensin diyor ben birde hareketsiz diye acile gitmiştim orda ki ebeler yemek yememişsin normal dediler hemen yemek ye dediler
Twobabies Nys1600 doğruluğunu yanlışlığını bilemem doktor değilim,günahını sevabını bilemem hoca değilim ben kendi vicdanım ile tartıştım doğru olanın tutmamak olduğuna karar verdim ama tutana da saygım sonsuz bana düşmez eleştirmek
Gulperi8 bereninannesi__ bebeğin tam kilo alımının hızlı olduğu zamanlar dinimiz zaten hamileyken oruç tutmamaya izin veriyor bol su içmeniz gereken süreçtesiniz bence orucunuzu doğumdan sonra tutabilirsiniz diye düşünüyorum kendi fikrim
Twobabies 2cocuk2kopek oruç tutun demiyor ki zaten oruç tutacaksanız bunu bilmenizde fayda var çocuk hareket etmeyecektir diyor fikir vermiyor bildiği bir şeyi söylüyor yani
Twobabies Nys1600 doğru söylüyorsunuz normal şartlarda zaten zor aç kalmak hamilelikte daha da zor olacaktır