DENIZ_55 Kızlar ben 33+4 haftalık oldum riskli gebeligim zaten bu zamana kadar iyiydim çok şükür hafif hafif sorunum vardı 3 gündür belim ağrıyordu uzaninca geçiyordu bugün iftardn sonra bi agri girdi geçmedi vajinama baskı belim ağrıyor dus aldım eşim krem sürdü masaj yaptı biraz iyiyim ama hala var bebeğim vajinama çok baskı yapıyor dogum başlayacak diye çok korkuyorum ne olur dua edin en azından 36 haftayı tamamlayalim çarşamba normalde zaten muanem var ama pazartesi olsun direk hastaneyi arayıp doktorum orda ise hemen yanına gidecek dua edin dogumum başlamasın suan çok kötüyüm aglammak için zor tutuyorum kendimi eğer ağlarsam eşim panik yapar hastaneye götürür hemen doktorum bana tek dediği 34 haftayı tamamlasak o kadwr sorunumuz olmaz inşallah dedi bide benim bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyor oda etki edermi açana acayip morele ihtiyacım var lütfen dualarınız eksin etmeyin bana ve prensesime dua edin dogumum başlamasın rabbim hakkımda ne hayırlısı ise bana onu nasip etsin inşallah 🥹🥹😔😔😔😭😭
Sevincblbl DENIZ_55 ciğer geliştirici oldunuz mu kilosu kaç bebişin kuzum korkma bizde riskli gebeliğiz 33artı 4 şuan bana da ağrılar giriyor gece uykudan uyandığımı biliyorum ki benim akıntım da var benimde perşembe günü randevum. Ama doktorum rahatlatıyor genelde çok şükür bu haftalara geldik sağlıkla tamamlarız sonuna kadar. Sen panikleme sakin ol ayakta fazla kaldıysan yorulduysan olmuştur nst ye girdin mi ve serviks ölçüldü mü kısalman veya açıklığın var mıydı? Soluna yat dinlen bol su iç magnezyum kullanıyorsan onu iç stres yapma ❤️
merveasenad DENIZ_55 Biz de 33+4 olduk ikizlere hamileyim 31.haftadan beri açılmam var dinlenmeye çalışıyorum. İçini ferah tut inşallah daha vakti vardır kötü düşünme
Femay DENIZ_55 canım benim bi acile gitsen iyi olmaz mı yine de senin için? En azından açılman olup olmadığına bakarlar için rahatlar
gkklllpppp11 DENIZ_55 merak etme Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz sakin kal duanı et o ağrılar oluyor bazen, geçicidir inşallah,, stres yapma pazartesi kendi doktoruna danış,, Rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🌸
ipekveatlas öncelikle sakin olup bebeğinin senin stresini telaşını hissettiğini unutmaman gerek. sen vücuduna stres üzüntğ gönderme ki vücudunda tepkimeye girmesin. hamileliğin son aylarında böyle ağrılar olabiliyor eğer 1 dakikadan fazla sürmeyen kasılmaların sancıların yoksa dert etme demisti bana doktorum. bi süre tut bakalım
DENIZ_55 ipekveatlas yok oyke uzun sürmüyor ama belimin ağrısı hiç geçmedi o dakika işini anlamıyorum ama dayanilmayacak gibi değil ama yavaştan sanki dogum baslayacakmis gibi hissediyorum aslında o kadar sitres yapmıyorum hep oluyordu ama geçiyordu uzaninca bunda gecmeyince korktum dogum başlarsa diye inşallah dediğin gibi normal sancidir😔
DENIZ_55 Sevincblbl teşekkür ederim desteklerin için gelişimi 2 hafta önde gidiyor 31+5 hafalikken 2100 grmdi ciğer geliştirici vurmadım çünkü bu haftaya kadar hersey normalde o zaman gittiğimde doktorum hepsine baktım suyum geliyormi servikal uzunluğuna nst hepsi normal cikti çok şükür suan dogum belirtin yok bol bol dinlen 34 atlatirsak sorun yok dedi çarşamba tam 34 oluyoruz ama o zamanda bebeğim 36 haftalık oluyor dediğim gibi bebeğim 2 hafta önde gidiyor bende kendi önde gittiği için artık dogmakmi istiyor dedim sizlere sormak istedim 😊 ever biraz bugün yordum cantamizi hazırladık kıyafetlerini koydum valize hazır bulunsun yardım edecek kimsem yok hemen yapayım ağrılarlasmadan dedik belki ondan bu kadwr ağrım oldu bilmiyorum
DENIZ_55 merveasenad Amin inşallah sende dikkat et kendine aslında iş yapmıyorum herseyi eşim hallediyir sad3ce yemek yapıyorum oda pratik beni yormayan yemekler ev bile süpürmem o der3ce hepsini eşim yapıyor Allah razı olsun 😊Rabbım inşallah gününde sağ salim kucağımıza almayi nasıp etsin inşallah rabbim
DENIZ_55 Femay dayanilmayacak gibi değil yoksa giderim eşim zaten çalışmıyor kendi işi olduğu için son 1 ayı yanımda durmak bana yardımcı olmak için işine gitmiyor eğer ağrım geçmez daha kötü olursam zaten gitmeyi düşünüyorum benim merak ettiğim bebeğim gelişimi 2 hafta önde ondan dolayı doğum baslarmi diye merak ettim sadece
DENIZ_55 gkklllpppp11 Amin inşallah cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bide bebegin gelişimi 2 hafta önde oda doğumun erken olmasına sebep olurmu acabq
Sevincblbl DENIZ_55 ay aynı şeyleri yapmışız bugün bende çantasını yerleştirdim artık bugün parça parça benim de yardım edecek kimsem yok ütüsünü vs her şeyi yaptım hurçlara ayırıp yerleştirdim benim de ağrılarım oldu bugün sonra tv karşısında sola yatıp dinlendim biraz biraz geçti maşallah sizin kilonuzda çok güzelmiş, bebeğiniz doğum pozisyonunda mı bizimki makat duruyor hala 🥲🌸 bakalım perşembe doktorumuz ne diyecek bizim de. Sağlıkla gelsinler Allah ın izniyle
gkklllpppp11 DENIZ_55 Benim de önde gidiyor suyum fazla yani olma ihtimali de var demişti Doktorum ama içimizi ferah tutalım Rabbim hayırlısını versin inşallah
DENIZ_55 Sevincblbl Amin inşallah cnm evet bende yikadim ütuledim koydum hepsini sadece ıslak mendil ufak tefek kaldı bitti çok şükür ama bende bittim ben hurc almadim öyle düzenli tek tek koydum suan biraz geçti iyiyim ayağı kalktim wc gittim geldim biraz belim ağrıdı evet doktor her baktığında dogum pozisyonunda baş geliş dedi ama benim planli mecburen sezeryan olacak cnm bide benim bebegim haftasına göre 2 hafta önde gidiyor
2zannelerii DENIZ_55 rabbim sana yardım etsin canım benim sıkma canını rabbim ne eylerse güzel eyler ben ümitliyim sen beklersin biz güçlü anneleriz prensesini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın zamanı varsa bekler zaten benimkiler gibi dünya meraklısı olmasın hiç bir bebek ☺️♥️🥰
DENIZ_55 2zannelerii Amin inşallah cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah seninde bebeklerin doğmak istiyor diye hatırlıyorum postundan sanki inşallah ikimizde gününde sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah rabbim 😊💗
Balbebek012 DENIZ_55 ayy canım benim strese girme çok şükür haftan güzel inşalalh biraz daha durur bebiş zamanında gelir inşallah sen üzülmme
DENIZ_55 Balbebek012 Amin inşallah cnm suan biraz iyiyim geçti çok şükür ama çok kötü idim geçmeyecek diye cok korktum ben şeye yordum bebeğim haftasına göre 2 hafta önde ya gelmek istiyor herhalde dedım çok endişe ettim ama çok şükür şimdi iyiyim zaten bugün hiç kalkmam yerimden tek dursun 36 haftaya kadar