Pnrmrm Merhaba arkadaşlar, Doğumuma 2 hafta var ve en çok merak ettiğim mide yanmaları geçecek mi? :( çok sıkıldım mide yanmasından, her şeyi denedim geçmiyor. Ne olur doğurunca geçecek desin biri 🥲 Bilen, yaşayan varsa yanıtlarsa sevinirim 🙏🏻
ipekveatlas Pnrmrm evet geçiyo. bebek o kadar baskı yapıyo ki neredeyse ağzımıza kadar yukarı çıkan rahim doğumla birlikte aşağı indikçe mide yanmaları da yok olup gidiyo merak etme🤭
Mavili1480 Pnrmrm Geçiyor ilk gebeliğimin en zoru mide yanmasıydı ikincide yine aynı ve benim 10 haftalıkken falan başladı bir gün yanar bir gün yanmazdı 19 haftalık oldum her akşam yanıyor uykudan uyandırıyor 🥲 doğuma da çok var her şeyi denedim bana mısın demiyor ne tarafa ağlasam artık 😫
Zey1124 Ben doğuma 1 saat kala bile mıde yanmasından kusan bırı olarak geçiyor şaka gıbı ama hemen gecıyor 😅
Pnrmrm Zey1124 Ben de öyleyim :( teşekkür ederim ya çok rahatladım. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor 😅
Polyana12 Zey1124 bende doğum anında bile mide yanması kusmayla daha çok yoruldum doğumdan daha çok yordu beni
Pnrmrm Mavili1480 En son çözümü karbonatlı suda buldum ama bir kaç gün idare etti 🙈😅 sürekli dik uyuyorum. Uyumak denirse.. Bebeğin pozisyonu ters. Sıkıştırdıkça sıkıştırıyor kafasıyla midemi. Bakalım şafak çok yakın 2 hafta daha idare edeceğiz artık 🥲