Derya88 Kizlar kac haftalik ve kac Kilo aldiniz Ben 19 haftalik da 12 Kilo aldim suana kadar etrafimdakiler Cok Kilo aldin Dikkat et son aylarda cok aliniyor diyorlar farkindayim ama Bunu duyunca üzülüyorum sigarayi biraktim hamile olunca biraz da onun etkisi sanirim sizlerede nasil
tesbihlibebek Bts ne oluyorsa 14. Haftadan sonra başlıyor bacım 😂 bende 19 haftalığım 3 kilo almışım ama çok buluyorum
Bebekim123 Bts ya çok merak ediyorum nasıl yarım kilo yaaa göğüsler büyümüyor mu bebeğin gramda olsa kilosu olmuyor mu relg olmuyorsun onun şişkinliği ödemi derken yine kilo olur canım sizde ki mucizenin sırrı nedir yafff🤭
GlsmmKlyn Derya88 19 haftalık 4 kilo aldım. Senin biraz fazla ama sigarayı bıraktığın için yüksek ihtimal bu kadar kilo yapmıştır ama zararlı olan bişeyi bıraktığın için iradenden ötürü tebrik ederim varsın kilo olsun biraZ dikkat edersin olur
Derya88 GlsmmKlyn Artik mecbur Dikkat edecegim suan yorumlari okudumda benim kadar alan yok sigara yi hamileligim Sayesinde hayatimdan cikardim Insallah birdaha kullanmak da istemiyorum
tesbihlibebek Bts doktora randevumda sorucam yediklerim önce kana gidip bebeği mi beslemiş oluyor ya da öğün dışı acıktığım zaman bebekte acıkmış oluyor mu diyelim gece deli gibi acıktım yemezsem bebek beslenmemiş olur mu ya da oruç tutayım en iyisi ya 😂 oruç tutsak bebek şuan etkilenir mi
Minikomm tesbihlibebek ay 2019 yılındayız oruç tutarsam etkilenirmi demeyin lütfen 🙏🏻 Okadar uzun saatler elbet etkilenir. Ki gece acikmalarinda bile etkileneceği kafanda soru işaretiyken ☺️ Ama bende senin haftalarında Dr a gece acıkınca bisey yemiyorum çocuğu aç mi bırakıyorum diye korkuyorum demiştim. Normalde de insan yapısı gece yemek yememek üzere programlı olduğu icin bebeğin aç kalmadığını söyledi, sakın gece kalkıp bisey yeme dedi 😊
Nursen21 tesbihlibebek kız hiçbirşey olmuyordert etme ben gece yemelerini yapmadım Oruçlarımıda tuttum Çok şükür bebeğimin durumunda iyi ne eksik ne fazla 35+5 oldum 11 kilo aldım Ama aldığım kiloların çoğunun sebebide bu vitamin ilaçları
tesbihlibebek Derya88 bacım sana bir şey diyemedim mazeretin var ama bi doktorundan yardım al bi şekilde toparlasın durumu
DuyguDuman Derya88 ben de 9 haftada 4 kilo demekki aynı yoldayız 😄 ama ben normalde biraz kiloluyum ve karnım haftaya göre fazla şiş yani ödem vs var bence. 30 haftada yarım kilo alanları aklım almıyo.
Merve1996 Derya88 ben 22 yasindayim dogum yaptim kizim 7 aylik oldu.61 le hamile kalmistim.İlk haftalar 57 dustum sonra tekrar 61 oldum 3 4 kilo aldim.Kizimda 2700 kilo dogdu suan saglikli yaramaz bi kiz cok hareketli. Oldugu icin halada fitt 😂 iniciye hamileyim bakalim bundam nasil olcam 😊
Funda6464 Derya88 aynen bende sigarayı bıraktım onun etkisi sanırım 32. Haftadayim 18 kilo aldım çok fazla 😐 boyum uzun çok belli olmasa da kafama takıyorum ya veremezsem diye
Derya88 Funda6464 bende 70 kg oldum suana kadar veremessem korkusu sardi benide ,bu kadar Kilo aldim Artik sigara ya dogum dan Sonra da baslamak istemiyorum