Ozgekiz 2boysmother tatlı ama ekşi. Sanki daha çok tuzlu😄 aseriyor muyum anlamadım ben. Ama oğluma hamileyken 5 tane limon yemiştim portakal yer gibi 😄 hatta restauranttaydik, abla kız heralde bebek dediler hahaha😄
2Princess1Mom 2boysmother Sürekli canım tatlı birşeyler istiyor. İlk kızımda bidon bidon kornişon yemiştim. Bu kız çok değişik 🤭🤣
2boysmother Ozgekiz yaa değişiyor demek ki 😂😂 bende oğlumda tatlı yiyordum şimdi tuzlu ekşili yeme istegi var cinsiyetimiz henüz belli değil 😂
Devran Ben ilk gebeliğimde evde pastandondurma eksik olmazdı oğlum oldu şimdi 2. Gebelik limonu tuzlayıp yiyorum bu da kız 16 haftalık
2boysmother Devran bende oğlumda çikolatasız günüm geçmezdi şimdi tuzlu ekşili şeyler yeme isteği var 😂 henüz cinsiyetimiz belli değil
2boysmother 2Princess1Mom farklı oluyor demek ki 😂 ben oğlumda tatlı krizi yaşıyordum şimdi tuzlu ekşi 😂 henüz cinsiyetimiz belli değil😂
2boysmother Eftelya_54 oğlumda hep tatlı yiyordum şimdi ekşi tuzlu isteği var henüz cinsiyetimiz belli değil bizimde 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🌸
KumpirsMom 2boysmother ya ben bulantım geçsin diye çubuk kraker yiyorum ardına canım çikolata çekiyor onuda yiyorum ardına yine kraker istiyor canım böyle garip bi tuzlu tatlı girdabına giriyorum 🤣