OnlyBaby Zeynepkab tüp bebek tedavisi mi görüyor ablan bende bu doktoru düşünüyorum da şehir dışından gelicem
Zeynepkab OnlyBaby 100 bin tl hastane ücreti var birde ilaç masrafları ablam ilaçlara 8 bin tl ödedi doktor muayenelerine para vermedi bu şekilde
Zeynepkab OnlyBaby bizde çok şaşırdık ama hiçbir şekilde muayne ücreti almadı torpil tanıdık vs de yok işin içinde
Sinosanneoluyor2025 Nurklcc her işlem için ayrı ücret alınıyor cnm , herkesin sorunu başka olduğu için, istersen asistanı Neslihan hanım telefonunu verebilirim bilgi verir hemen detaylı
ipekmom_ Nurklcc bahçeci ebru öztürk der susarım, çokkk efsane bir doktor. İlk denemede pozitif oldu kızım doğdu ve 23aylık suan.. ayrıca bikaç gün önce doğal yollarla 2.kez hamile olduğumu öğrendim 🥰
Rabiainal Nurklcc merhabalar bir yakınımın 8 sene cocugu olmadı gitmedikleri yer kalmamıstı arkadas tavsiyesiyle ali osman koyuncuogluna gittiler 5 6 ay sonra hamile kaldı suan 5 yasında cocugu var dr un metini cok duydum bi arastırın istersiniz. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin insallah🩷
Nurklcc Kizlar kafam cok karisik liv hospital hastanesi nasil sizce fiyatlar cok pahali napicam bilmiyorum