Birbebisannesi Kızlar bu soruyu merak ediyorum çünkü kan verdim sonucum çıkmış ve doktora gidemiyorum bir süre. Doktorda testi alırken pcosun olabilir diye aldı. Pcosumunda olup olmadığını nasıl anlarım bilmiyorum
zlemceylan Birbebisannesi lh değerin fsh değerinden 2 katı kadar yüksek olması gerekiyor canım pcos olması için
kubracataloglu Birbebisannesi altan muane edince görünüyor diye biliyorum ben doktora sana neye bakarak olabilirsin dedi
Meridaily Birbebisannesi kuzum benim lh fsh dan yüksek. Fsh 6 lh 15. Amh a da bakıyor burada doktor. Amh ım ortalama seviyede çıktı. Sonra ultrasonda bakı yor yumurtalıklara polikistik demedi. Sadece lh ve fsh a gore degerlendirmiyorlar.
mrp2023 Birbebisannesi anladım ya 1 sene diyeceksiniz baksın diye yada bekleyeceksiniz o zaman özeldeki doktorlar direkt isteseniz bakar ama süreye bakmadan
Birbebisannesi mrp2023 ama pcos için 1 sene dememe gerek yok ki doktorun bakması lazımdı buna değil mi?
Tysem29 Kızlar doktor banada polikistik over var dedi Lh 3.34 Fsh 5.76 Amh 3.36 adetlerim düzenli bu sonuçlara göre doktor sadece ultrasonda görünüyor seninki sendromsuz dedi bu ne demek cok anlamadım
Birbebisannesi Tysem29 polikistik overde acaba amh bakmıyorlar mı. Çünkü regl iken aldı bu testleri çok ağrılı ve düzensiz oluyor 1 hafta gibi ileri atıyor hep. O gün ultrasonla bakıp polikistk over olabilir dedi bu testleri istemiş ama sadece
Birbebisannesi Tysem29 sonuçlar e nabızda normal değerde gözüküyor ama amh dedikleri şeye bakmamış gereklimi bilmiyorum
Birbebisannesi kubracataloglu banada alttan muayene yapmıştı regl öncesi. Ama çok ağrılı oluyorum ilk gün bayılacak kadar ondan dolayı sanırım pcos olabilir dedi
mrp2023 Birbebisannesi ben özele gittiğim halde bakmadı amh, pcos tek başına gebeliğe engel değil çünkü, pcos olup bebeği olan çok insan var. Sonrasında kendim amh baktırdım pcos görünümüde vardı ama düzenli regl görüyordum