merveasenad TwinsAndBeren Merhaba hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🥰 Kaçıncı haftada geldi bebişler ben de ikizlere hamileyim. 33+3 haftalığız şu an 30.haftada korkuttular 1 cm açılmam var gittiği yere kadar beklicez dedi doktorum şu an dikkat etmeye çalışıyorum önerebileceğiniz bir şeyler varsa dinlemek isterim
Kylmaaz TwinsAndBeren hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende ikizlere hamileyim suan 32+5 teyim hic bi sorunum yok sükür doktorum 35 i rahat görürüz diyo ama ben karnımda cok baskı hissediyorum yürümekte zorlanıyo gibiyim ne kadar doğdu bebişleriniz küvezlik sorunu falan olmadı dimi ondan cok korkuyorum
irmmoom TwinsAndBeren Allah analı babalı büyütsün inşallah bende ikizlere hamileyim doğumda ve sonrası için bizlere bi öneriniz var mı 🌸😂
TwinsAndBeren merveasenad merhaba benim hiç erken doğum riskim olmadı doktorum yeterli kiloya ulaştıkları için çok bekletmek istemedi riske atmamak adına ve 36+5 de doğum yaptım. 32. Haftayı geçtikten sonra doktorum çok rahatlamıştı artık doğsalar da bir şey olmaz risk yok dedi Siz de 32 yi geçmişsiniz korkmayın inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍
Aytum merveasenad Ben de 33. Haftamdayım geçen hafta sancım başladı serum verildi geçmedi daha da arttı. Ciğer geliştirici iğne vurup nidicad diye bir ilac verdiler doğumu durdurmak için 2 gün hastanede yattim sancilar durunca taburcu oldum umarım biz de 36. Haftaları görürüz.
TwinsAndBeren Dfnsyn merhaba benim planlı sezaryen oldu o yüzden bariz bir doğum belirtisi yaşamadım ama son günlerde bebekler bir yere toplanıp sertleşiyorlardı bu da doğum kasılmaları olarak biliniyor 😊
merveasenad TwinsAndBeren İnşallah. Ciğer geliştirici iğne olmuş muydunuz? Hangi hastaneye gidiyordunuz
Tazeanne0134 TwinsAndBeren ay benim sorum yok sağlıkla büyüsün inşallah ama ikiz olması için çok dua ediyorum Rabbim’e 3.yü düşünüyorum nasipse ve ikiz olsun istiyorum dua eder misin güzel anne hem ramazan ayı hem yeni annesin sen şimdi günahsızsın duan kabul olur inşallah
TwinsAndBeren Tazeanne0134 ayyy ederim tabi ki Allah gönlünün muradını versin inşallah ama çok cesaretlisin maşallah, benim ikinci hamileliğim ikiz olmasına rağmen öğrenince baya bir korktum nasıl yapacağım diye, senin 3. Olacak ama inşallah olur ♥️😍
TwinsAndBeren merveasenad merhaba ciğer geliştirici olmadım doktorum erken doğum riski olmadığı için hiç iğneden bahsetmedi bile, Kocaeli özel akademi hastanesi takipliydim orada doğum yaptım
Tazeanne0134 TwinsAndBeren aynen benim biri 5 birisi de 3 yaşına girecek 2 bebitom var kız eşim çok istiyor 3-4-5 ama ben istemiyorum 5 çocuk düşünsene zaten yaşım gelmiş 30 a ne kaldı surda o yüzden ikiz oldu çocuk sayısı tamam olsun diyorum Bi kız Bi erkek ikiz bebek çok dua ediyorum Rabbim önce sağlıkla hayırla nasip etsin eli ayağı her şeyi yerli yerinde eksiksiz versin cümle evlatlarımızı ve bizleri iyi insanlardan olmayı nasip etsin
TwinsAndBeren imcakir çok teşekkür ederim amiiin, sizin bebişler de zamanında sağlıkla gelsinler inşallah ♥️🐣🐣
irem41- TwinsAndBeren merhaba hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı,mutlu bir ömür geçirmenizi nasip etsin evlatlarınızla inşAllah.Bu arada bende Kocaeli’deyim💙
TwinsAndBeren irem41- merhaba çok teşekkür ederim Allah razı olsun, aa öyle mi siz hangi hastane ve doktora takiplisiniz ☺️