Bebegim_12 Yardım edin kan testi vermiştim 4.75 çıktı adet oldum ama gebelik testi pozitif bide adetim normalden daha çok agrılı geçti üstüne kalma varmış olabilirmi yaşayan varmı
Anne6161amine Bebegim_12 kan tahlilinz de negatif çıkmış üzerine görme adet gibi değil lekelenme tarzında olur
Aylaa123 Bebegim_12 5 altı değer negatif oluyor üstüne görme nadir rastlanan birsey bir kaç gün sonra tekrar kan verin bence
Miyosss Bebegim_12 kan testi negatif çıktıktan sonra kaset testlerin pozitif olmasının hiçbir önemi yok.
Anne6161amine Bebegim_12 idrar testine güvenmeyin benmde her ay idrar testlerim pozitif çünkü betam hiç sifirlanmiyor 2 3 hatta 4 lerde çıkıyor o yuzdn idrar testlerinde silik çift çizgi çıkıyor
Aylaa123 Bebegim_12 olabilir bende adetimin 1. Gümü kan vermiştim hastaydım doktor betayada bakmıs benimdr 4 çıkmıstı ama regldim yani hatta doktora dedim hormonların yükseliyor normal yüksek çıkması dedi ama negatif sonuçta dedi
Melekk_38 Bende de aynısı oldu iki tane test yaptım pozitif ama kan negatif adet oldum ama mide bulantım falan devam ediyo
Acemi_hamiss Bildiğim kadarıyla bazı kadınlar hamilelik olmasına rağmen adet görebiliyor bu tür istisnalar olabiliyormuş