Neferut metemom_ dur deme aman diyeyim bugün rüya gördüm bir ton kedi yavrusu vardı tabirine baktım aileye yeni üye falan diyor 😅😅
Tutaste_ metemom_ bende olmadım kız pcos var bende zaten bakalım cok merak ediyorum duzenlı olucammı dıye
Tutaste_ metemom_ ben sımdıden yoğurt fılan verıyom sevmezde yemez dıye valla korkuyom başlayamıycam dıye zatem sut yetmıyor benım emmıyo meme reddı belamız var
metemom_ Tutaste_ bende de varmış bebekten önce bir ton doktora gittim ne hikmetse hiç biri demedi doğumdan sonra regl olmuyorum dedim pcos var dedi şok oldum birde bana diyor ki eğer bir çocuk daha istiyorsan korunmayı bırak senin 30 dan sonra çocuğun olmax
Neferut metemom_ evet hem kilo veremedim hem zaten çok uyku problemi var kendimi hiç hazır hissetmiyorum böyle bir 4-5 yaşına gelsin Allah’ın izniyle o zaman olur
metemom_ Neferut benim eşim hiç istemiyor bir tane neyine yetmiyor diyo 😂 bir daha yok sana çocuk bu yeter der hep zoraki yaptım bunu
Tutaste_ metemom_ saçmalamasın ya simdş cocuk kücük olsa zaten nasıl bakcan ıkısıne olur bebeğin merak etme adet düzenleyiciler var
metemom_ Tutaste_ benim reglim hep düzenlidir hatta aşırı düzenlidir kilo vs gibi sorunlarım da yok pcos olmama ben çok şaşırdım
Dilankrca Gumusbulut58 ay bu ben çok sevdiğim bi ablam kızıma battaniye örmüştü yeşek vs oturup ağladım bugünde yüne bi ark birşeye ihtiyacın varmı diye sordu o kadar içten biri olduğu için ve içtenlikle söylediği için yine ağladım
Tutaste_ metemom_ olur cpcugun benım olduysa ohoo ben ne ilaç kullandım ne bısey kafam rahatken kaldım hamıle
metemom_ Neferut aslında var gibi de yok gibi de daha 20 yaşındayım şuanlık bir bebek benim için yeterli birde bebeğim maalesef bir kaç sorunla doğdu psikolojik açıdan beni çok yorar
metemom_ Tutaste_ benimki de tedavisiz oldu aman olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok bir tane var saten
Dilankrca Gumusbulut58 normalde de böyleydim zten bide hamilelikle beraber felfena kar yağıyo ağlıyorum hayır bide eşimin deyişiyle bi insanda gözyaşı da bitmez bende bitmiyor kdjslaha