Neferut metemom_ eskilerden o kadar az kişi kaldık ki. yine de ilk katıldığımda karşılıklı postlarımıza yorum attığımız kişileri unutmuyorum 😅
Tutaste_ Neferut cidden. Koltukların ustunden başlayıp perdelere kadar cekiyorum ben sjsksjd hergün bide kuş var benşm evde 😀
metemom_ Neferut kimler gelip geçti bu masadan be hey gidi günler 😂 eski postlar da daha güzeldi bu gün benim hakkımda ne düşünüyorsunuz diye post bile gördüm iyice garipleşti burası
Neferut metemom_ djdjf bende gördüm yorumlarda da benim postuma yorum yapıyorsunuz iyi birisiniz falan yazıyor eskiden olsa ne linclenirdi harbi reina falan vardı nereye gitti ya o bu tür postlara azap gibi çökerdi heralde ddkdkdk
Neferut Tutaste_ Çok tüy döker ya bende 5 yıl beslemiştim. Yarın bir gün bebek emekleyecek saçım da çok dökülüyor robot şart oldu
metemom_ Tutaste_ evet evet bizde doğduğu günden beri var kilo alımı durmadığı sürece ilaç vermeyelim dedi doktor zaten verince de kesmiyor
Tutaste_ metemom_ benim bu ay az aldı kücük göt ilaç yazdıda vermeye elim gitmiyo benimde ya damla damla gına geldı banada bebekken 5tane damla kullanıyorduk slflf
metemom_ Neferut postun sonunda iki üç kişi eleştirince naptıysa sildirdi eleştiriye gelemiyorsun madem niye post açıyorsun saçmalık ya gaye vardı bir tane gelene geçene yapıştırıyordu o olsa onları burda tutmaz 😂😂
metemom_ Tutaste_ valla iki kafa dağıtalım diye giriyoruz cevaplara bakıyorum ayrı goy goy soruya bakıyorum ayrı garip
Neferut Tutaste_ bilmşyorum bayadır görmüyorum özledim onu sana musallat olunca hayata küsüyordun resmen dkdkdk ama çok seviyordum
Tutaste_ metemom_ aynen valla ben bakıyprum bazen eskılere geriye dönüp ocakta girmişler daha yok bazıları dogurunca bırakmıs burayı