Balbebek012 kumsal__ helal olsun enişteye en güzelini yapmış demek ki seni çok seviyor ❣️ Allah tez vakitte kucağını doldursun hamileyim belki duam kabul olur
kumsal__ Balbebek012 amiiinnnn inşallah canım ALLAH razı olsun 🥰❤️RABBİM evladını kucağına almayida nasip etsin canım ❤️❤️♥️
metemom_ Tutaste_ kız belki taşıması da kolay olurdu benimki ittiriyor beni hem kucak isteyip hem inmeye çalışıyor aslan erkosu bebe doğurursam olacağı bu
Tutaste_ metemom_ bazen korkuyom kırıcam biyerini diye bide benim kusan bebek ahahaha dıyom ustume kuscak sıkmıyım sjdjffj zaten kusuyo dıye bi adam gibi kucagımıza alamadık dikkende kusarmı bı bıbek yatarken kusar benımki bi değişikk yaa
metemom_ Tutaste_ o kusma işini bana sor bıktım usandım 6 aylık oldu hala vırk vırk heryere kusuyor doktora kusuyor diye götürdüm adam hiç bir şey yok annesi diye severken kucağına kustu 😂
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 Oğlum babam babam diye babasına koştu normalde baba derdi sadece çok sevindim 🥹🥹
metemom_ Balbebek012 22 Ağustos asko ben seni biliyorum burdan daha önce konuşmuştuk da ben profilimi kaldırdım o yüzden hatırlamıyorsundue
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 çok teşekkürler 🥹♥️♥️Kocaman oldu abi olcak 🥹🥹( 20 aylık çaktırma djd)
metemom_ Neferut hepiniz aynısının hepiniz kız geçen yürüteçle koşarak gidiyor neye gidiyor diye baktım aynaya koşuyormuş sizin kendinize aşkınız bebeklikten geliyor 😂😂