metemom_ Neferut adymn ı yazmayın bacım bu kadar fırsatçıları başka yerde bulamazsınız ben doğu turu yaptım eşimle Mardin güzeldi Urfa ucuzluk açısından iyi ben karsı da çok beğenmiştim Van yine öyle çok güzel
Tutaste_ Neferut valla ısparta yı yazmayın da naparsanız yapın ahahah kız bide bak kiralar bak Bi salaklık yaptık. kiralar bakın ona göre Bi yerler yazın Bence coğrafyayı unutmuşum ahahah doğu Anadolu neresiydi ssnadsdfnk
DENIZ_55 Balbebek012 ne güzel şanslı kişileriz çok şükür insanın anlayışlı eşi olması mükemmel bisey bence rabbim yokluklarini göstermesin inşallah 🥰😊
metemom_ Neferut o kadar çok kusuyor ki benimki de öyle asla takım giydiremiyorum elime ne geçerse bam bam bam 😂
Neferut metemom_ benim rüyaların saçmalık seviyesi gibi oluyor bazen ahdjdjd çok uyumsuz oluyor ama çocuk bu ya cıvıl cıvıl olmalı
metemom_ Neferut ay evet geçen oyuncak almaya gittim onlar bile renksiz hep kahverengi bej noluyor Allah aşkına dedim bunlar çocuk yani
Balbebek012 Tutaste_ bir de Peygamberimizin sancağı kur an da geçiyormuş galiba Liva arkadşaım da koydu kulağa hoş geliyor
Neferut metemom_ Vana gitmek zormuş heralde Van Bendede çok güzel inşallah düzgün bir yer gelir siz nereye gideceksiniz doğu mu batı mı
Neferut metemom_ evet bide branş üstüne gömlek ve omuza atılan ceket tarzı giydirenlerden pek hoşlanmıyorum çocuk çocuk gibi giyinmeli
metemom_ Neferut gerçekten öyle ben birde örgü yelek çok giydiriyorum herkes diyor köylü müsün ama gerçekten çocuk çıplak gibi hissediyorum giydirmeyince 😂