Neferut metemom_ her postta olmak için bilgisi olsun veya olmasın saçma sapan yorumlar yazıyor konuşmak için konuşuyor sadece
metemom_ Neferut aman işte var öyle garip insanlar kız profiline bakınca fark ettim bebislerin polarları aynıymış enzimleri de 😂
Yarenn24 Balbebek012 en son doğum hediyelerim gelen çiçekler eşimin sürprizleri ve annemin bana gösterdiği özen ilgi beni mutlu etti canım 💖
Neferut Tutaste_ iyi niyetli iyi biri şöyle böyle diye tepemize çıkarırsak gelip ilk nankörlük yapacağı kişi biz oluruz işte 😅 i
Tutaste_ Neferut aynen boşver valla hiç konuşmaya değmez artık . bana mesaj attı konuşmadan çıktı valla daha kilim kıpırdamaz
Neferut metemom_ aslında çokta kötü bir isim değil ama eski Metehan güzel bir oğlum daha olursa Metehan koyarım heralde 😅😅
Neferut metemom_ Aslan bizimki. Bir tane daha oğlum olursa Metehan koyarım heralde uyumlu da olur 😅 ppdeki mi aynı canım
Neferut metemom_ Benim kurtarıcım oldu biliyor musun battaniye falan uğraşıyordum bunu giydiriyorum mis gibi hem çocuk rahat ediyor hem ben hem soğuğu da çok kesiyor iyi ki almışım ya
metemom_ Neferut https://mutluresim.com/images/2025/03/02/1O33Md.jpgburda biraz görünüyor bu dimi yanlış görmediysem
metemom_ Neferut evet gerçekten diğer montlarda daralıyordu peluş iyi oluyor sadece fermuarı biraz sert