metemom_ staRmama kaçırmak imkansız girdiğim her posta damlıyor postta onu görünce içim gıcıklanıyor artık
staRmama metemom_ postlarda hep görüyorum da bu son olayları kacırmısım 😂 o son postu silinmiş herhalde baktım da bulamadım
metemom_ Balbebek012 kız yardımcını bana da yolla hayrına bir ütü yapsın be kocamın kamuflajları yığınla 😂
Tutaste_ metemom_ benimki utuletmıyor adımı pasaklıya çıkardı orda karı gibi muhabbet ediyorlar askeriyede :D
Balbebek012 metemom_ ayy kamuflaj mı Allah yardım etsin ah ah yollayabilsem keşke 😅 adana dayız biz kim bilir siz hangi dağın yamaçlarındasınızdr😂🤭
metemom_ staRmama linçlenmeye başlayınca kendi sildirdi egosunu tatmin etmelerini bekledi olmayınca sildirdi hemen
Tutaste_ metemom_ valla ben hep dedim ki burayı önemseme dedim sadece buradakiler önemseme dedim kötü oldum
Neferut Tutaste_ iyi niyetli iyi biri şöyle böyle diye tepemize çıkarırsak gelip ilk nankörlük yapacağı kişi biz oluruz işte 😅 i
Balbebek012 metemom_ ya neden öyle olmuş 😂 ellerin ypuldu bazen uygulama takılıyr dün klavyem donup durdu ben de uyuyakalmışım tüm sohbetinizi kaçırdım ama sabah büyük keyifle okudum🤭❣️❣️❣️
Tutaste_ staRmama ya ben önceden çok sinirleniyodum bana garip garip biri yazınca ama çokta önemsemiyodum okadar :D o bende tersledıde ben takmadım hamile diye hala takmıyorum neyse boşverın :D
metemom_ Tutaste_ benimki tam tersi çizgisi yamuk olsa laf ediyor her gün ayakkabı boyamaktan tırnaklarım simsiyah oluyor beyefendi süslü 😂
Balbebek012 metemom_ ahahaha 😅😅 uslu dur madem ahahahaa bazı kelimeler var onları yazınca onay bekliyor oluyor
metemom_ Balbebek012 bir yıl oldu indireli o kadar da aktifim 9 binlerde hâlâ hep birlikte 10 bin olalım da bizde post açalım 😂😂
Tutaste_ metemom_ öyle canım ben bişey demyıenede satasmıyodum diyen sinir ediyordu beni :D bu diyene demıyene laf edıyo:D