Herkese merhaba şimdiden tüm gebelere Allah kurtarsın diyorum. Bir gebeye söylenecek en kısa ve öz cümle bence 🙈 biraz deneyimlerinize ihtiyacım var,tabii ki her şeyi doktorlarımıza soruyoruz ama bazen tecrübelerden de faydalanmak lazım. Ben 39+4teyim inşallah bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı doktorum bu haftayı da bitirelim bir hareket olmazsa başlatırız doğumu dedi. Ve ben iki gündür felaket grip oldum,tat koku tamamen gitti felaket bir öksürük başladı nefes alamıyorum zaten astım hastasıyım iştah falan da kapandı sadece parol ile idare ediyordum bugün mecbur antibiyotik de başladık. Acaba böyle grip olup doğuma giren var mı aranızda? Herhangi bir sorun oldu mu,sizde ya da bebekte? Bugün hastanede karşılaştığım bir kadın grip yüzünden doktorunun onu sezaryene aldığını normal doğum yapamayacağını söyledi ama doktoruma soramadım böyle bir şey mümkün mü diye acaba deneyimleyen oldu mu diye sizlere sormak istedim. şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı kolay bir gebelik ve doğum dilerim 🙏🏻