FatmaSalamBayram Pinaryyim bana progestan vermedi ama. Lekelenmen devam ederse ara dedi belki geçip geçmemesine göre verecektir.
Pinaryyim FatmaSalamBayram benimke kesede kanama falan yok ama verdi keşke igne verseydi orda söylemedim igne cok daha faydalıymış inşallah saglıkla kucagımıza alırız bebeişlerimizi 🙏🏽
FatmaSalamBayram Yanur benim kesemde kanama yok. Doktor sadece lekelenmen devam ederse ara dedi. İlaç falan al demedi. Belki de devam ederse verecek. 🤦🏻♀️ İnsallah bişey yoktur
Dilek5555 Pinaryyim bende ıgne kullanıyorum pazartesı kullanmaya başladım ama dün yıne bı kez oldu lekelenmem
FatmaSalamBayram Pinaryyim Pınar arkadaşım. Doktorum dün progestan verdi fitil olarak ve Crinone adında vajinal jel. Bir kereliğe mahsusta düşük iğnesi oldum. Bugün fitil ve jeli kullanmaya baslicam ama bişey danışıcam. Bir önceki muayenemde 7+2yken ultrasonda 7+1 görünmüştü dün tekrar muayene oldum 7+6 ydı ama ultrasonda 7+3 göründü 😔 Günde günde geriliyo gibi. Doktor normal dedi ben endişelendim
Dilek5555 FatmaSalamBayram canım ben de ılk pazartesı lekelenmem oldu doktor ıgne ılac verdı dün doktora gıttım herşey güzelde akşam geldım tekrar oldu
Pinaryyim Dilek5555 ben suan progestan hap kullanıyorum sabah akşam kesiyor bir günlük oluyor lekelenme genelde bir daha olursa igne isticem
Dilek5555 Pinaryyim canım ben hem ıgne hem progestan kullanıyorum benımde 2 kez oldu ama çok az pencereye sılınce gelıo doktorumu aradım ara da olur dedı ılaclarını düzenle kullan dedı
lkayRazgatLolu Dilek5555 bnmde 7. Haftamda olmuştu doktorum rahmin genişliyor ve bebekte büyüyor o yüzden bu lekeler normal dedi sadece kasık ağrısıyla daha kırmızımsı gelirse hemen acile git demişti öyle de olmadı çok az bi kasık ağrım oluyodu progestan iğne oluyodum geçiyodu.
anneyimben00 FatmaSalamBayram hiç korkma. doktora gittiğinde progestan verir düzelir 😊 kendini yorma dinlenmen gerekiyor
FatmaSalamBayram anneyimben00 peki doktor ilacı yarın verirse ve ilacı yarın almam geç olmaz değil mi? Eşim acile gidelim diyor çünkü. Ya geç kalınırsa korkusu aldı bizi
anneyimben00 FatmaSalamBayram yok hiç birşey olmaz doktor verdiği andan itibaren içmeye devam edebilirisn. korkma korkunca insan daha çok panik ediyor ki bu durum bebek rahime yerleşiyor yerleştiği için de kanama oluyor sorun olmaz. ama kırmızı kan gelirse o zaman riskli. kırmızı gelmediği sürece panik yapma canım 😊
Figen FatmaSalamBayram canım korkma hiç doktorun verdiği andan başlarsın kullanmaya zaten sürekli devam eden aktif bi kanama yoksa panik yapmana gerek yok. Ayağa pek kalkma yürüyüş yapmamaya çalış. Ayaklarını yüksek bi yere koyarak yat dinlen 🙏🏻 Hiç bi şey olmaz allahın izniyle
1PrensAnnesi FatmaSalamBayram kahverengi leke genelde yerleşme kanamasıdır rahim içi temzleniodr içinz rahat olsn ama doktora danışmanızda fayda var🎀
humaninannesi61 FatmaSalamBayram aslnda anlaması lazımdı şimdi üzülmene sebep oldu☹ Yat dinlen canım geçicektir
FatmaSalamBayram Hepiniz içimi öylesine rahatlattınız ki 🙏🏻 Tek tek herkese teşekkür ederim,tecrübeleriniz olmasa üzüntüden kendimi yiyecektim. İnsallah bahsettiğiniz gibi yerleşme lekesidir. Aktif kanamam yok,sadece çiş sonrası peçeteme geliyor. Umarım devam etmez.
Pinaryyim FatmaSalamBayram canım bnde özeldeki doktoruma göre öndeyim devletin ultrasoonuna göre gerideyim bence farklılık gösterebiliyo bunu problem yapma bence.
FatmaSalamBayram Pinaryyim düşük tehlikeside olunca endişelendim. Geri kalan 7 ay nasıl geçecek bana bilmiyorum 😔 Doktorum bile kızdı,çok heycanlı ve evhamlıyım diye. Elimde değil
Pinaryyim FatmaSalamBayram bende öyleyim yarınki randevumuda güzel atlatıyim stres yapmıcam bdaha bebeklerimizde hissediyo etkileniyolar doktorum anlatıyo ama annelik işte sanırım böyle bşey 🙂)