Ugurunanasi 020525 can. Ben dogum tarihiyle yapiyorum. Ve kacinci ayda hamile kaldiginizla. Mesela 23.09.2002. 10 aralik
Ugurunanasi Esssssin canim. Ben dogum tarihiyle bakiyorum. Ve kacinci ayda hamile kaldiginiza. Mesela 23.09.2002. 10 aralik
Ugurunanasi Mukaddes55 canim kendi dogum tarihini rakamlarla yaz ve kacinci ayda hamile kaldigini. Ben oyle hesapliyorum.
Meryyy58 Ugurunanasi Doğum tarihim 12.04.1995 12 Kasım son adet tarihim 16 haftalik olduk bakablrmisin canm
tahamommy Ugurunanasi canım son adrt tarihini mi yazmak mantıklı yoksa yumurta çatladığı gün hamile kalıyoruz ya onu mu benim ikisi farklı aylarda da 😅
Ugurunanasi Ugurunanasi Ugurunanasi doĝum tarihinizi rakamlarla yazin ve kacinci ayda hamile kaldiginizi canlarim❤️
Nurella0606 Ugurunanasi rica etsem banada bakar mısın canım doğum tarihi 12/10/1998 hamile kaldığım tarih 12/12/2024
Gulenay05 Ugurunanasi inşallah teşekkür ederim aslında ilk başta erkeğe benzettiler sonra kıza benzettiler en net detaylida belli olur diyolar 5 gün felan sonra gidicem haber veririm size
Ugurunanasi Gulenay05 tamam canim. Insallah. Benim oglum var 2021 de dogdu. O zamandan. Bu yana ediyorum doĝru cikiyor. inşallah gonlundeki olur🥰🤗