Gamzecebecii 5 kilo vermişim 10 günde benim gibi olan var mı ya yemem de iyi yani gündüzleri yiyorum gece çok yiyemiyorum bebeğimin gelişimi kilosu falan çok şükür iyi ama neden kilo verdiğimi anlamadım 🙄
Sazenin Gamzecebecii bak bugünkü bilgilendirmede karşıma çıktı , normal bir şeymiş, bağırsaklar doğumda rahat olması için tamamen kendini boşaltmak istediği için kilo kaybı oluşabiliyormuş 🙃 anlayacağın ödem atıyoruz bacım iyi bi şey 🤭
Gamzecebecii Erd_mel 10 gün içinde vermiştim kan 2 gün önce doktorum baktı değerlerin iyi dedi ama anlamadım kilo verme sebebimi kolay da veremiyorum zaten ondan şaşırdım
Sazenin Gamzecebecii bende kilo almıyorum verme yok ama bebiş ha bire katlaya katlaya alıyor ben 1 aydır aynı kilodayım 🫠 sevinsek mi üzülsek mi bilemiyor insan gerçekten 😅
Gamzecebecii Sazenin ay bende bende birde 10 günde 5 kilo verdim ben sona geldim neredeyse niye böyle oldu anlamadım canım 😅
Sazenin Gamzecebecii benim de işte 29. Haftadan beri böyle 36+3 benim de 🫠 neden oldu bilemedim 😶🌫️ bebiş sağlıklı ya ona odaklanmamız daha iyi bence