seyma0661 Merhaba kızlar 38.haftaya girmek üzereyim ne kullanırsam kullanayım tabiki çatladım 😂 en azından morken görünümünün azalmasını sağlayan, kullanıp memnun kaldığınız krem, yağ vs var mı? Sarı kantaron yağı kullanıyorum yakında Lierac da sürüyorum hala
staRmama seyma0661 karnım çok catlamadı kasık bölgemde birkaç çatlak oluşmuştu onlar da geçmiyor hala morumsu rengi 😂 beyaz tenli olduğum için de belli oluyor çatlak yağı kullandım kantaron yağı kullandım bana mısın demiyor rengi hafifledi biraz ama ne zaman geçer tam olarak bilmiyorum doğum yapalı 9 ay oldu 😂
defnevedoruk seyma0661 onların doğumdan sonra rengi açılıyor canım, 23 ay önce doğum yaptım hatta bu ayın 23ünde 2 sene olcak iste şuan kendi ten rengimdeler
Deleted33000 seyma0661 o vücut la alakalı canım o göbek catlayacaksa naparsan yap catliyorsun ben önceki iki çocuğumda neler neler sürdüm ama sonuç Türkiye haritası oldu karnım bide tam vajina üzerinde kocaman bı çatlak oldu orda kıl bile çıkmıyor 😅😅😅😅artık takmıyorum çocuklarımdan hatıra diye kendimi avutuyorum
seyma0661 defnevedoruk evet beyazlamadan belki cilt yenileyici bişeyler varsa diye şans vermek istedim 😂
seyma0661 Deleted33000 evet çatlamaması için değil de çatlak görünümü en iyi morken azalır diyorlar onun için tavsiye istemiştim
Deleted33000 seyma0661 şu an ne kullanılıyor bilmiyorum ama bitkisel olarak zeytinyağı yada kantoron yağı da kullanabilirsin
Sevincblbl seyma0661 ay benimde maalesef çatladı ki lierac hşndistan cevizi yağı zeytinyağı her şeyi düzenli kullanmama rağmen şuan rengi mor gibi bio oil i önermişler hep mor çatlaklar için onu alacağım şimdi bide kantaron yağı pazartesi ikisini alıp başlayacağım
seyma0661 Deleted33000 Lierac, vazelin, sarı kantaron kullanıyorum canım ona sarı kantarona devam edeyim o zaman
NeslihannnnN Benim kırmızı çatlaklarıma bio pil tamamen geçirmişti ama anınsa müdahale ettim ve hiç bırakmadım sürmeyi
Yolcu_26 seyma0661 çare var dermaroller alıp üzerinden geçeceksiniz sorna da zeytinyağı kantaron yağ Hindistan cevizi yağ süreceksiniz önce yara gibi yapıyor sonra iyilesiyo