C01_ Kzlar 21+2 sıvı azlığı nedeniyle şeker olabilir dediler ailede de olduğu için büyük ihtimalle var nelere dikkat etmeliyim var mı öneriniz bir günü nasıl gecirmeliyim 3 hafta sonra şeker testi yapilacak
seyma0661 C01_ şeker, karbonhidrat tarzı şeylerden uzak durmanız lazım. 3 ana öğün 3 ara öğün protein ve sebze ağırlıklı beslenmeniz lazım. Diyabet hastası gibi yani. Uzun süre aç kalıp bi anda yemek de şekeri çıkarıyor onun için az az sık sık yemelisin
Mrscakir C01_ banada o haftalarda suyum fazla diye şeker olabilir demişlerdi. Şekerimi 1 ay takip etmiştim yüksek çıkmamıştı. Çok fazla meyve tükettiğim için suyum fazla gözükmüş. Sonradan düzene girdi bir problem olmadı. Sizde isterseniz şekerinizi takip edin.
yagmur_17 C01_ meyve tuketicekseniz ara ogunlerde yanina 1 bardak ayran 1 kase yogurt 1 bardak kefir ekleyerek tuketirsenis sekeri dengeliyor bendede gebelik sekeri ciktii ben diyet gibi dikkat etmeye calisiyorum artı 4 unite insulin kullanıyorum nisastali urunlerden uzak dur tam tahilli urunler tuketttiginde pilav yerine bulgur pilavi tercih ettiginde degerlerin normal cikiyor bu jaftaya kadar benimde suyum gayet iyiydi fazlaligim hic olmadi ama bu sefer doktorum suyun bi tık az geldi dedi haftaya kontrolum var insallah birsey cikmaz
C01_ seyma0661 çok teşekkür ediyorum sabah sonra akşam yemegi yiyince mide bulantısı baş dönmesi bulanık görme oluyor o yuzdn galiba
C01_ seyma0661 çerez ilk başlarda çok yedim aşırı derece şimdi kokusu bile ağır geliyor bana yiyemiyorum malesef öyle kuru yemis tarzi
seyma0661 C01_ meyve de çok tüketiyorsanız onu azaltın muzda çok şeker oluyor mesela ben yiyince fırlıyordu şekerim 🥲 kuruyemiş de sadece çiğ olanı faydalıymış bebek için