Talentedmom Kızlar 2li taramada verdiğiniz kan testinin sonucu kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne çıktı?
Sumiire Talentedmom beta 39.7 16 haftalığım şuan cinsiyet için doktorumuz bir çıkıntı var ama kordon da olabilir%60 erkek diyelim dedi oyüzden net değil daha ama alakası varmı betayla merak ettim doğrusu
Loveis Talentedmom bence alakası yok. Beta değeri kişinin bedeniyle alakalı cinsiyetle değil. İlk defa duydum bunu da 🤷🏻♀️
Talentedmom Sumiire beta değeri 55 altı erkek üstü kızmış o yüzden merak ediyorum cinsiyetler tutuyor mu
Sumiire Talentedmom ilk defa duyuyorum ama eğer erkekse teori bende tuttu demek oluyor birde kızıma bakayım bulabilirsem testi
Talentedmom Loveis sağlıkçı biri söyledi ben de şaşırdım ama bir çok kişide tutıyormuş ben de merak ediyorum sonucu
Sumiire Talentedmom bence çokta tutarlı bir test değil bu hamileliği m’de 11+5iken yapıldı kızımda 12 biticekti günden güne beta değeri düşüyor ya ona bağlıds olabilir bilemedim
TugceOrak Talentedmom uydurmuş hanımefendi 😀 Böyle bi bilimsel veri yok, doktorunuza sorun gereken cevabı o verir zaten
Nimpheloss TugceOrak Bilimselliğini bilmiyorum ama laborant bi tanıdığım bana da aynı şeyi söylemişti hurafedir muhtemelen