busra05_ Kızlar ilk kez fırında yapıyorum üzerleri kenarları yanık oldu kızardı gıbı ama piştiğini nasıl anlayacağım tencerede yaptıgım için hep fırında ilk kez denedımm 17:15 de fırına sürmüştümm😂💅🏻
Yazmelegi_ busra05_ ben tencerede pişirip sonra fırına kızarsın diye sürüyodm inşallah bilen annemiz çıkar 🥰
mucizemom8 busra05_ tencerede pişirmediniz mi ben önce pişirip sonra üzerini kızartıyorum 😇 sizin ki gibi bilmiyorum üstte kalsın 🥰
busra05_ Yazmelegi_ aa evet hep böyle tarıf veren olmus ama içini pişirip doldurmustum çiğ kalır dıye de🥰
busra05_ mucizemom8 içini pişirdim çiğ kalırsa ugrasmayım dıye bıberlerımde kızardı fırında bakayım eşim de begencek mi iftarını ederken o yorumlasın bana göre tadı ıyıydı de♥️💙😂
miroscumm gulcicek0 eğer kastınız aliminyum folyo ise lütfen kimseye tavsiye etmeyin ve sizde asla kullanmayın resmen kansere davetiye kendinize bu kötülüğü yapmayın onun yerine pişirme kagidi ıslatıp kapatabilirsiniz
busra05_ richgirl10 çok koyamadım ya üzerine gezdırdımde minik dolma almıştık ufak olanlarından korktum diğer pişirdiğimde kötü olmustu da biraz
busra05_ staRmama hemen yazıyorum iftar sonrası ben baktım tadına ama eşim de bi baksın orucunu acıp yazayım🫶🏻🌸
Talentedmom busra05_ ön pişirme yapmak daha mantıklı ben öyle yapmıştım sonra fırına vermiştim çok lezzetli olmuştu
busra05_ Talentedmom haklısınız doğrudur bunlar ufak dolmalık bıber dıye tencereye koyamadım korkudan öncekı tencerede olmamıstı da, tencerede pişen dolma daha lezzetli oluyordu🌸
mucizemom8 busra05_ ellerine sağlık canım afiyetle yiyin 🥰 bizede fikir olmuş oldu beğenilirse yaz da bende yapayım hiç öyle denemedim tencere de pişirip üzerini kızartıyordum hep😇