Onurbanuu Trasferım var nısan-mart arası olucak ozamana kadar neler yapmam gerek doğal yoldan olması ıcın kurtaj 1 hafta gectı ılıskıye nezmaan gırmemız gerekıyo neler ıcmem gerekıyo regl ne zaman oldunuz
Hmyra_53 Düşükten 20 gün sonra falan ilişki oldu çünkü kanamam vardı diğer adetim de 20 gün sonra falan olmuştu
Onurbanuu Hmyra_53 benım sureklı kanamam olmuyor ama sılınce gelıyor hafıften pazartesi 1 hafta oluyor 1 hafta daha mı beklemek gerekıyor regl ardından hemen mı oluyorsunuz acaba
Hmyra_53 Onurbanuu benim o 20 günlük kanamam bittikten 20 gün sonra adet oldum doktoruma sordum ne kadar beklemem lazım diye parça sıkıntım vardı rahim tamamen temizlenince gebelik düşünebilirsin demişti 1.5 ay üstüne hamile kaldım tekrardan
Onurbanuu Hmyra_53 parça sıkıntım yok benım galiba cunku temızledım demıstı inşallah dogal yolla olur bakalım 🤔 tesekkur ederım
Hmyra_53 Onurbanuu genelde düşükten sonra hamile kalma olasılığı daha yüksek olur derlerdi benim ki hemen tuttu. Rabbim size de nasip etsin İnşAllah 🌷