Bellosima Oruç tutmuyorum bebegim etkilenmesin diye eşimin de rızası yok ama ne kahvaltı yedim ne bı şey sadece su 🥲 ne olacak böyle nereye kadar herşeyden herkesten tiksiniyorum
DarkLuna Bellosima ayy bende öyleyim canım açım diye çok ağlamışligim var😅😅😅dışardan getirtebiliyorsan öyle ye yemeğini bu şekilde bebiş de güzel beslenemez kaç haftaliksin bu arada
metemom_ Bellosima o ayları sadece yulaf ve sütle geçirdim ben hem tok tutuyordu hem besleyici oluyor
Bellosima dilaraRecep üç tane kraker yiyince doyuyorum yemek diye bir şey kalmadı sürekli başım dönüyor gözüm kararıyor acliktan
dilaraRecep Bellosima kıyamam ya yeni mi hsmilesin inşallah geçer beslenmen de lazım hem senin için hemde bebeğin için
Bellosima AnayimBenAna_ prilam verdi verirken santral sisteme çok etkisi oluyor tavsiye etmiyorum değince alıp kenara koydum hiç kullanamadim
Bellosima dilaraRecep 14 bitiyor 8 bitince bı hafta yiyebilmistim yine başa sardım nereye kadar böyle gidecek acaba 🥲
Bellosima DarkLuna DarkLuna 14 bitiyor yarın dışardan da tiksiniyorum en sevdiğim şey dönerdi bu pişmemiş tavuk haberlerinden sonra onu da yiyemiyorum
DarkLuna Bellosima sağlıkla al kucağına inşallah canım bebişi döner dışında başka bişey sevmiyormusun pide filan
1sss Bellosima Aynı ben de ya 🙄 Bir de hastayım üzerine bir şey yiyememekten halsiz düştüm iyice ne yapacağımı bilemiyorum.
Glhayat_54 24 haftalığım bi çok seyden hâla tiskiniyorum.. Hâlâ çoğu şey kokuyor yiyemıyorum. meğer istediğini yemek nekadar lüksmüş.. Çoğu seyleri yani günlük yapılan o sulu yemekleri bile okadar coook özledimkiii..😐