Meryemm0 Kızlar eşim alışveriş yapmıştı bir buçuk ay olacak neredeyse ama henüz gelmedi bir haber de yok. Eşim su an girip bakamıyor maalesef temunun sitesine neden gelmedi başına böyle bir şey gelen oldu mu
bravo61 Meryemm0 ben ayın 20 sinde hamile çantası aldım bugun geldi ilk kez kullandım temuyu vergi olayı yüksek tabi ama zaten amaç burda bulunmayan ürünleri almak ordan :) yani ne alcana göre değişir oranın alışveriş mantığı
Meryemm0 Asi_07 gecikme parası yattı mı peki? Ben eşimin banka hesabına baktım söylediğinden biraz daha fazla parası vardı içinde
Minnakpopus Ya ben temunun mantığını çözemedim. Herkes çatır çatır alışveriş yapıyor bende sepete 5 parça bişe atayım alayım dedim alacaklarım 1000 tl vergisiyle 1700 tl tuttu🫣🫣 e haliyle almadım gider trendyoldan alırım daha iyi dedim 700 tl fark vereceksem🤭
Meryemm0 Minnakpopus ya biz verdik ama gelmiyor işte bir de bir tane de değil iki defa 1600 liralık alışveriş yaptık art arda ikisi de gelmedi
Asi_07 betull_9 ben kullanmıyorum cnm koz kardesim bir kez alışveriş yaptı bir daha kullanmadı geç geldiği için