Marsilyasabunu bildircinannesi of ya ben kan verim 102 ile öğrenmiştim kimyasal olur mu diye korkudan kendimi yemiştim hayranım şöyle geç öğrenenlere çok zor oluyor erken öğrenince anksiyetem azmıştı
bildircinannesi Marsilyasabunu kesinlikle katılıyorum. Kan da değeri yüksek görürsem ben de bekleyeceğim bu sefer 6-7 haftalık olana kadar ilk kontrolde sağlıklı gebelik mi değil mi görür kalp atışını duyarız inşAllah
bildircinannesi Bugün kan vermeye gidecektim sabah kanama gördüm sanırım gebelik yok arkadaşlar baya üzüldüm
kedimiyavdedi bildircinannesi tekrar test yapar mısın ? Belki yerleşmeyle alakalı bi kanamadır. Testin daha koyu çıkarsa doktora git bence
Nesli17 bildircinannesi canım bu test yalancı pozitif gösteriyor benimde böyleydi ertesi gün adet olmuştum inşallah seninki pozitiftir
bildircinannesi Nesli17 yani test beni çok tatmin etmemişti zaten ama adet 4 gün gecikince tamam var demiştim hiç gecikmezdi çünkü neyse sonuçları beklemekten başka çarem yok şu an
bildircinannesi poyrazmom_ keşke öyle olsa ben de öyle sanıyordum baya baya kabullenmiştim eşime de söylemiştim ama kanamam oldu sanırım yok
Yktrjnrhn bildircinannesi bende gordum ama erkendir muhtemelen hayirli olsun ilk oglumda silik gozkyrdu suan hamilym 4 haftalim net cift cizgim cikti 🥰🌼
bildircinannesi Yktrjnrhn biz de öyle yorumlamıştık canım ama kanama oldu sabah 4-5 gün de gecikmişti oysaki
bildircinannesi etkafa yani ben her adet olduğumda ilk gelen kan kırmızı olurdu bu koyu kahverengi şekildeydi ama bilmiyorum diğer gebeliğimde olmamıştı hiç yerleşme kanaması falan
Arzu_tasan bildircinannesi canım yerleşme kanaması olabilir ben düşük yaşadığım gebelikte senin gibi lekelenme yaşadım kan sonuçlarına bak