Katya1 bildircinannesi hayali çizgi var canım kanda cıkar ama kan verebilirsin gününde geçmis hayırlısı olsun 🌸
bildircinannesi Damla_g28 umarım öylediiir ya duramadım yapayım dedim ama çok silik herhalde ben görmek istediğimi görüyorum
Damla_g28 bildircinannesi canom ben adet hazirligi yaparken adetime 1 gün kala şans eseri ögrendim biliyon mu doktora gittiğimde 5 haftalik hamilesinn dedi ve benimkide böyle çıkmisti kan ver bence ☺️☺️
minismom bildircinannesi yani pek kuruma cizgisine benzemiyo bi test varsa sabah ilk idrarla yapsan daha net olur
kedimiyavdedi bildircinannesi merhaba ben de dün yaptım adet tarihinden bir gün sonra sizin ki gibi çıktı
kedimiyavdedi bildircinannesi inşallah bakalım ben de yemi post açtım kimyasal olmasından korkuyorum diye çünkü genelde kimyasal oluyor
Meryemm46 bildircinannesi cnm benimde ferliy banada böyle cikti acaba doğrumu ya s ninki böyle ciktiysaa ay hecanlandim bir hafta varda
SuEr_Tu1512 bildircinannesi Benimde freely böyle çıkardı ama ondan önce 2 tane de bebe time yapmıştım. Hepsinde silik çizgi çıktı ve şuan hamileyim ☺️
bildircinannesi Meryemm46 sizin baya erken çıkmış o zaman adetinize bir hafta varsa benim bir gün geciktiği hali bu