Merve98Karaca Alt komşumun doktoru ilk doğduğunda gazı kaçmış maden suyundan 1 2 çay kaşığı vermesini tavsiye etmiş gazlı bir bebek olmasını engeller demiş fikriniz nedir ilk defa duydum deneyenler varmı bende 35.haftadayım zemzem hurma vermeyi düşünüyorum ama maden suyunu bilemedim🐣🙈
CansuDemir Merve98Karaca ben istemediğim halde benden gizli kayınvalidem bunu yapmış. Oğlum şuan 3 aylık, gaz sorunu anca biraz hafifledi. Kolikti hemde. Bi yerlerinden sallıyorlar işte 😡
Turna Merve98Karaca benim kuzenim de yeni doğum yaptı doktoruna danışmıştı verdi zaten asitli vermiyorsunuz ki ağzını açıp asiti gidince 1 2 çay kaşığı veriyosunuz zararı yok diye biliyorum bende vericem ınsallah
Gamze88 Merve98Karaca bu maden suyu olayını burda biri daha söylemişti ondan duymuştum,cok şaşırmıştım ona kaynanası demiş öyle yapmıştı galiba,dr böyle bişi nasıl tavsiye ediyor anlamıyorum 🙄kaynanam Doğumun ertesi günü zemzem ve hurma getirmişti kızımın ağzına onlardan sürmüştü bence sen şaşma hurma ve zemzemden cnm❤️
Krasivyy Merve98Karaca yenidoğana süt dışında bişey verilmez kesinlikle sakıncalı onların midesi zaten çok hassas ve küçük her duyduğunuza inanmayın aman sakın denemeyinde
Merveee1 Bence böyle bişeyi denemeyin asitli sonuçta yeni doğan bir bebek denemeye değmez bence zaten soda gaz çıkarmak için bir içecek değil ki millet de neyi uyduracağını şaşırmış 😒
Merveee1 Merveee1 bu arada bunu söyleyen doktorsa bilemem ben komşu diye okudum birden sonra tekrar bakınca gördüm
CansuDemir Merve98Karaca aynen tecrübeyle sabit. Ben yapılmasını istememiştim. Ne yazık ki beni dinlemediler ve tabi işe yaramadı.
Sebahattok Bende duydum bunu fakat asidini kaçırmış olarak demediler. İlk sütten önce boş mideye 1-2 çay kaşığı maden suyu gazı engelliyormuş arkadasım yapmış çok memnun kalmış doktora sormuş doktor biraey olmaz demiş
tazeanneck Sebahattok gazı kaçmış olanı hakkında fikrim yokta gazı kaçmamış bir şekilde özellikle de yeni doğup boş mideye direk asitli bir içecek göndermek akıl kârı değil aklı mantığı olan yapmasın el kadar yavrunun boş midesine asitli şey nasıl verilir kulağı çok bilinçsizce yapılan iş gibi geldi ben bile içtiğimde midemi yakıyor ilginç
Aysunhaner Doktorlar mama İle dahi beslense su bile vermeyin diyorlar Maden suyu beni baya şaşırttı 😱 Bence vermeyin Yani ben olsam vermezdim 😇