Irmak1992 Gerçekten çok üzülüyorum böyle paylaşımlara. Daha kaçıncı ayda doğuracağınız sağlıklı doğurup sağlıklı kucağınıza alabileceğiniz bile kesin değilken burca takılmış olmanız inanılmaz bir şey.Çocuk sahibi olmak için maddi manevi bir çok sınavdan geçen yanıp tutuşan aileler var. Yoğunbakım önlerinde ameliyathane kapılarında bekleyen anneler var. Bebeğiniz sağlıklı olsun, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin bunu isteyip bunun için dua etmeniz gerekiyor. Bu isteklere inanamıyorum ben ya, bunun için dertlenmek üzülmek… Galiba insanlar bir konuyla imtihan olmadan bazı şeylerin değerini anlayamıyor. Belki gerçekten bu dileğiniz dua yerine geçecek ve erken doğum yapacaksınız ama bebeğiniz sağlıksız olacak. Küvezde kalacak belki erken doğduğu için hastanede enfeksiyon kapacak vs. Benim kızım kalp hastası doğdu doğar doğmaz yoğunbakıma gitti ameliyatlar hastaneler vs 2 aya yakın yoğunbakım kapısında bekledim ya sağlıklı olsaydı da koç burcu olsaydı hayatta olsaydı keşke yani.Dilekleriniz imtihanınız olmasın dilerim. Evladınız sağlıkla gelsin.