Kiymetyakutt 22 haftalik gebeyim ara ara sütum geliyor iki gündür daha çok geldiğini farkettim kesinlikle dokunmuyorum sizce normalmidir
esractn Kiymetyakutt 18 haftaligiz bendede geliyo ama öyle cok gelmiyo bi kaç gün biraz fazla oldu şimdi azaldı baya atletimi cok az bi nokta islatiyo
tazecikanneee Kiymetyakutt normaldir canım benim de 24ten sonra geldi ama öyle emzirir gibi akmıyor bende sende öyle mi? 👀🙄🤭 Göğüslerim dolu ama hissediyorum bir de biraz sıkayım vs geliyor ama dediğin gibi elleme
Kiymetyakutt esractn sütü erken gelen erken doğurur falan diye saçma şeyler duydum endişelendim açıkçası
esractn Kiymetyakutt Yok Canım sanmıyorum bendede durduk yere geldi işte kendi kendine iç çamaşırım ıslandı.
Esrabak Kızlarrrrrrr göğüslerinizi ellemuin sıkarsanız gelir belki ilk Doğum diye merak edip sıkıyorsunuz ama yaptığınız yanlışın farkında olun diye yazmak istedim 🤗ilk gelen süt ağız sütü denen anitibiypkle eş değer plan süt bi damlası bile çok değerli 🙏🏻Şakın duş alınca veya sonrasında oluşan belirgin süt kanalları sizde merak uyandırmasın ve sıkmayın bebeişler için 🥰hepinize hayırlı doğumlar🙏🏻💐