Merveemctgcl Mervesp batma bana da oluyo ama burda okuduklarım gibi değil yürüyemiyorum iki büklüm oluyorum falan yazıyorlar benimki anlık sızı olup geçiyo o yüzden adet olucam diye düşündüm
Nurellaaaaaaa1212 Sizdenbirii1 başka yapmadım çok erken tabiki de ovülasyon koyu cıkıyor canım öylesine gebelij yaptım. Yoksa beklicem 8ine kadar
Sizdenbirii1 Nurellaaaaaaa1212 senınle ben aynıyız aşko bende 8 Ocak adet 12 sinde bitmiştim bat 10 gösteriyo
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 kız ben sadece yumurtlamadan 1 gün test yaotım çatlamıştı yumurta ama sonrasında hiç test yapmadım şuan benimde içine bi kurt düştü ya
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn ya ben anlamadım aşkım yani insanların bakıyorum silik benim hep koyu yani iyice git gide silikleşmesi gerekiyor ama yok.
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 bekleyeceksin mecbur bakarasın bu ay olmazsa bi dontora gidersin bi sıkıntı vs varmı diye
Nurellaaaaaaa1212 Mervesp yapmıyo diyolar hiç kullanmadım aşkım. Ama su tuttuğun zaman kurumaysa eğer gidiyor ikinci çizgi. Test mi yaptın
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn kız aralıkta baktı doktor hiç bişey yoktu. Hormon testlermde temiz. 1 aralıkta ölü doğum yaptım 13ünde yumurtam cok büyümüştü yarın çatlar dedi çatladı mesela ağrıdan anladım. Valla bilmiyorum bu ay mı denk geldi böyle