Serpoo Annekuzusu06666 aşerdim.com die bi sayfa vardı orada bulabilrsnz. Bide artık büyük marketlerde vs oluyo
Minnakpopus Annekuzusu06666 bende bi tane bişe aşerdim ama bulamadım 🫣 kurusunu yedim reçelini yedim ne bilim cıksa yerini tutmadı. Bu nettede dondurulmuş oluyor ve asla yerini tutmuyo mecbur vaktini beklicez
sehnazz000 Annekuzusu06666 şimdi baktım Ankara’da tanıdığınız falan varsa alıp yollayabilirler orda var 😁
Cnsl9802 Ayy söylenir mi bilmiyorum bende Çağla çok istedim instgram da dordatca diye bi yerde bulmuştum bazen bu tür sayfalarda olabiliyo oralardan mı baksan
Ceku256 Cnsl9802 Annekuzusu06666 Instagram da hamile_marketim diye bir hesap görmüştüm bi hamile bir influencer paylaşmıştı yani güvenirliğini bilemiyorum hiç alışveriş yapmadım ama çağla falan gördüm kızlar bir araştırın isterseniz. Birde ben Erzurumdayım geçen hafta Migros ta kırmızı erik görmüştüm bilmiyorum yaşadığınız yerlerde var mı ama belki yardımcı olur 🥹💞
Minnakpopus Annekuzusu06666 ayy yakındır belki diye ümit etmiştim 🫣 Mardinde varda göndereyim olmazsa diyecektim yolda haşat olur🙄
Annekuzusu06666 Minnakpopus o kadar ihtiyacım varki normalde hiçbiryerde bulamadık hep dondurulmuş var onuda ben istemiyorum