Gunay_Rzayevaaa Hamilelik planlamıyordum bebeyim büyüdekden sonra belki ) hamile kaldığım ay eltimin bans test aldığını gördüm 2 çizggi vardı. Rüya deyib geçdim sonra bebek gördüm bir kaç kere o ay hamile olduğumu öyrendim
YyyyYasemin sendekimsinnn rüyamda 1 ay içinde 2 kez aynı rüyayı görmüştüm test yapıyordum ve pozitifti bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim 7+5 de bebeğimi kaybettik inşallah gebesinizdir
Tomrisinizi sendekimsinnn her iki gebeligimde de rüyayı ve cinsiyetlerini gördüm. İlkte kızım olacağını görmüştüm kaset test de çıkınca bu kız kesin dedim. Seneler Sonra ruyamda oğlum olduğunu gordum çok sürmedi hamile olduğumu öğrendim 25. Haftadan selam olsun 😍 inşallah sağlıkla kucaklariz 🤲 Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
benim-kalbim-o iremilerigiden bende iki gebeliğimi tamda öyle öğrendim rüyamda testte çift çizgi görüyordum ve çok şükür o aylarda gerçek oldu Rabbim sizede en yakın zamanda nasip etsin kucağınızı doldursun inşallah 🥰🤲
Eyluleyluleylul sendekimsinnn iki bebeğimde de rüyamda gördüm bana seslendiler burdayım anne dediler kalktım test yaptım pozitifti 🥹
anneolucam sendekimsinnn ablam rüyasında bir erkek çocuğu görmüştü 9 sene önce ismin ne diye başını okşamış sevmiş oda ismim selim demiş şimdi ablamın oğlu 10 yaşında o rüyadan sonra hamile kalmıştı isminide Mehmet selim koymuştu😌😌