bsrakkaya0 Çok sağ olun Rabbim bir daha böyle acılar ya da büyük acılar yaşatmasın bizlere 🤲🏻ben de tam 24. Haftamda doğum yaptım. Hiçbir şikayetim yoktu. Ne idrarda yanma ne vajinada anormal akıntı ne koku kaşıntı. Son 1 hafta 10 gündür iç çamaşırımda günlük 4 parmak kadar ıslanma farkediyordum ve ben yoğun çalıştığım için ya ter ya da gebelik akıntısıdır diye geçiştirdim ta ki şüpheme yenilip acile gidene kadar. Amnisure testi yapıldı ve maalesef pozitif geldi. Doktor kesemde delinmemin su kaçağının olduğunu(ancak var olan suyum haftamla uyumlu yeterli) rahimde hunilesme olduğunu söyledi. %90 erken doğum burda yaşatamayız bebeği acil sevk dedi ve beni Diyarbakır’a sevk etti. Diyarbakırdakiler de doğum başlamış bebek ters ve kanala girmek üzere dediler ve maalesef hiç erteleme şansı vermediler.Ama bu sırada bu söylemler ve yapılan vajinal muayeneler sırasında giden suyum hariç hala bir belirtim yoktu doğuma dair. Mecburen sezaryen oldum sezaryen sırasında koryoamniyonit teşhisi kondu. Kan tahlilimde enfeksiyon gelmemişti çünkü. Canım kızım 8. Gün dayanabildi. Çok üzgünüm. Hala ne yaşadığıma dair tam bir fikrim yok.