aasenamerve chisinau afedersiniz nst kasılma ölçüyor benim bildiğim. Açılma da elle vajina bölgesine yapılan bir muayeneyle anlaşılıyor diye biliyorum. Pek anlayamadım sorunuzu
Zehra chisinau nts sadece Sancı vr mı yok mu diye gösterir 3 cm açılma nasl çıktı anlmdm açılma vr mı anlamak için çatı muayene olmanz grkyr bi doktornzla görüşün
chisinau chisinau bebeğim kanala girmiş 2 hafta sonra sezaryana alacak dr. aceleci bizimki ama ben ne sancı hiçbirley hissetmiyorum normal doğum diye bekledim olmucak sezaryana alalım dedi gebelik şekerim de var
chisinau bebeğim kanala girmiş 2 hafta sonra sezaryana alacak dr. aceleci bizimki ama ben ne sancı hiçbirley hissetmiyorum normal doğum diye bekledim olmucak sezaryana alalım dedi gebelik şekerim de var
Aslim chisinau ya maşallah ama erken değilim mi bende 34 + 2 o zaman her an herşey olabilir mi diyelim 😊
chisinau Aslim bizimki aceleci çıkmak için her an olabilir dedi tüp bebek olunca normal doğum önermedi
Beyzanur2 Aslim ilk çocuğumda günlerim dolmasına rağmen açılmam olmadığı için suni sancı verildi hissetmedim diyecek kadar az hissettim bütün gün öyle bekledim en son akşam 6 da sezeryan alındım.