deletedmom43191 Asyaninannesi_ fazla emdiği için olabilir gazını tam cikaramadiysa ondan sebep de kusabilir
Basemode Asyaninannesi_ kusmanın şekli ve miktarı da önemli. Bizimde 1 haftadır beslenme sonrası az bir şey kusuyor. Büyük ihtimalle mideye tam inmeyen süt çıkıyor. Fışkırır gibi ve sürekli ise doktorunuza sorun onun dışında korkacak durum yok. Bu arada 22 günlüğüz
Asyaninannesi_ Basemode fışkırmıyor miktarida Degisiyor bide fark ettim 2 gün oncesine kdar 20 dkka fln emiyordu simdi anca 5 dkka emip bırakiyor
Birbenbirbebek Asyaninannesi_ 2 dk emiyor yA memeyi ağzından cek bir sık bakalım sütün tazyikli mi geliyor ondan da olabilir 🥹
SeydaHsn Asyaninannesi_ reflü olabilir benim oğlumda her yemesinde sürekli kusardı mama süt hiç midede kalmazdı sonra reflü maması kullandık biraz rahatlamştı ama kusmaları bitmemişti. 4. Ayda ek gıdaya geçirince katı kıvamlı yemeye başladkça kusması bitmişti
Merveemctgcl Asyaninannesi_ reflüsü olabilir canım benimki emmiyodu ama mama içtikten hemen sonra içtiğinden de fazlasını kusuyodu reflü tanısı kondu reflü maması kullandık emziren annelere de veriyolar az bi miktar onu ağzına verip öyle emziriyosun
HiravEmir Asyaninannesi_ bazen sütü çok içince de kusabilir benim de bebeğim öyle fazla içince kusuyor