2baby1cat 3 -4 sefer gittim asistan bakıyo ama zeynep hanım da odada oluyodu. Asistan her şeyine detaylı bakıyo sisteme girilecek ölçüleri alıyo veriyo farklı olumsuz durum görür ise doktora söylüyo o bakıyo ama asistanı sabit değil bi kaç farklı asistana denk geldim perinatoloji takipliyim bende. Hatta bi seferinde detaylıda olması lazım asistan güzel bi açı yakaladı ölçü için doktora söyledi bide siz bakın diye doktor 15 dk kadar uğraştı senin gibi yakalayamadım dedi. Ama çok yavaş ilerliyo zeynep hanımın odası. Bazen öğleden sonra gitmeme resmen sabah 10.11 hastaları daha bakılmamış oluyo. Detaylı uzun sürdü böbrek büyüklüğü vardı ölçü için elden randevu verelim bir seferine 2 hafta sonra saat 1 de burda ol dedi kayıt birimine göster onaylat çıkınca dedi. 2 hafta sonra saat 1 de geldiğimde önceliğin mhrs olanlar olduğunu öğrendim 4 buçığa geliyodu girdim artık hasta kalmamıştı. Sonuç için girenler de oluyo ikili test sonucu almaya falan ama Perinatoloji bölüm doktorları hemen hemen iyi geçiştirme yapmıyorlar.zeynep hanıma randevu alıp muayene olduğum asistana başka doktorda denk geldim hatırladı mesela ben unutmuşum bile gidip gelmekten