Mucizemyoldaaa_ 3 gündür griple başa çıkmaya çalışıyorum herhangi bir ilaç almak istemiyorum ilaç yerine doktorlarınızın önerdiği şunu içebilirsiniz dediği bitki çayları var mı? 😊
Hilalgnyarc_ Mucizemyoldaaa_ ıhlamur içebilirsin ama nane içmeyin önermezler birde her sabah 1 bardak ılık suya çay kaşığı ucuyla az bi zencefil ve limon sıkın o çok iyi gelir gribe hemde bol bol sıvı içmelisin
Minnakpopus monica50 Allah aşkına bangır bangır doktorlar tüketilmemeli diyor nasıl nane limon dersiniz ya
AnayimBenAna_ monica50 fazla içmek rahim kasılmasına sebep olabilir sınırlı tüketilmeli ve tüketilmeden önce kesinlikle doktor onayı alınmalı. Tabii bu her bitki çayı için geçerli.
merfuu Minnakpopus bana da 2 ayrı doktor günde en fazla 1 fincan bitki çayı içmek koşuluyla herhangi bir bitki çayı içebilirsin türü farketmez demislerdi
Anonim111 Minnakpopus Bana da doktorum ne içebilirim diye sorduğumda ilk nane limon dedi😂 Nasıl bu kadar emin olup azarladınız ki😂
AnayimBenAna_ monica50 evet her gebelik kendine özel çünkü. Belki benim için ıhlamur bir risk faktörü değildir ama sizin için riskli görebilir doktorunuz. Bu sebeple burda bitki çayı önerisi alınması asla mantıklı birşey değil doktora gitmek ve danışmak varken üstelik.