Kumsalca Hanımlar merhaba 32 haftalık gebeyim detaylı ultrasonda bebeğimin beyninin sol ventrıkulunde sıvı sınırın bi tık üstü çıktı 10.41 amniyosentez önerdiler yaptırdık sonucunda klinik egzom panelinde charge sendromu çıktı muhtemel patojenik olarak sonrasında eşim ve benden kan alındı bu süreçte bağırsak parlaklığı çıktı kalpte 1mm açıklık beyin sıvısı da hep sınırda ilerledi artış göstermedi sonrasında bağırsak parlaklığı geçti kalpte ki o ufak açıklık kapandı sıvı 9 lara düştü ama ben ve eşimde o sendrom çıkmadı ve Şuan bize bebekte bi şey olabilir de olmayabilir de diyorlar.. ultrasonunda bi sorunu yok çok şükür başka hastaneye sevk ettiler pazartesi oraya da gidicez napıcagımızı bilmiyoruz doğum sonrası bir şey olur mu olmaz mı bilmiyoruz kafamız allak bullak oldu isterseniz dilekçe yazdırabilirsiniz dediler heyet toplanır biz ufak bi risk bile almak istemiyoruz diyip aldırmakta isteyebilirsiniz dediler.. yerimde olsanız ne yapardınız etrafınızda bu durumu yaşayan oldu mu..
Pinarkorkmazer Kumsalca büyük konuşmayayım Allah kimsenin başına vermesin ama doğsa şu an bebeğiniz normal bir bebek boyutunda 38 haftalık bebekten bir farkı yok. Asla aldırmam
gecegunduz Kumsalca Rabbim bu mübarek ay hürmetine bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah,artık haftası büyükmüş bence de aldırıp onun vebaline girmeyin Rabbim her şeyden haberdar korktuğumuza uğratmasın İnşallah 🤲🏻🤲🏻siz bolca dua okuyun duadan başka çare yok
Yasek Öncelikle çok geçmiş olsun, dediğiniz gibi henüz anne karnındayken bile iyileşmeler olmuş , demekki doğumdan sonra da düzelme olur diye düşünüyorum ayrıca doğuma çok az kalmış bence aldırmayın
Kumsalca Yasek teşekkür ederim sağolun aldırmayı düşünmüyorum zaten bu stresle her an doğurabilirim 😅 dua edin bizim için 🫶🏻
Kumsalca gecegunduz Allah razı olsun inşAllah çok çok sağolun 🤲🏻 öyle yapıyoruz Allahtan ümit kesilmez Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağıma almayı nasip etsin inşAllah..