Aslia Kızlar Iğdır’da yaşayan hanımlar hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz ? Memleketim Iğdır’a çok uzak olduğu için mecburen sürecimi burda takip edebilirim
Semamtr Aslia Zeynep Abidin’e gidiyorum çok memnunum. Önceden Düşüğüm olduğu için çok kaygılıydım bu hamileliğimde riskliydi çok yakından takip etti doğumum memleketimde olacak ama takibm kesinlikle Zeynel hoca.
ozwoman Aynı durumdayım medlifeta zeynel abidin özdile gidiyorum şuanlık memnunum ama doğumu ters bir durum olmazsa burada düşünmüyorum
Aslia Matmazelll12 aslında memnunum ama geçen sonucum düşük çıktı hemen kesti attı bu yüzden soğudum Raşit hocadan
Matmazelll12 Aslia Abdülhamit hoca böyle yapmaz sakin bir yapısı var gerekli olan açıklamalari kendisi yapar
Matmazelll12 Semamtr bende bugün Zeynel beye gideyim dedim baya memnun kaldım güler yüzlü hoşuma gitti fiyat olarakta uygun bundan sonra Zeynel hocadan takip ederim gebeliğimi
ozwoman Genel olarak sendika indirimi var diye biliyorum yüzde 20 civarı sadece jandarma değil biz eğitim bir senden yararlanıyoruz