Ssssserapppp Htccndn hadi senin ki dişten,bizimki daha 2 aylık ama uyumuyor. Gerçekten zombi gibiyim , şimdiden böyleyse 4. Ayı dusunemiyorum. Annelik delilik isi gercektende 🙈
48sibel Ssssserapppp benimki de 2 aylik hele gündüzleri hiç uyku uyumuyor uyumasj lazım ya daha çok küçükler
Ssssserapppp 48sibel ay evet son 1 haftadir gündüzleri hiç uyumuyor duzgun , bende cok uzuluyorum sorma. Geceleride çok düzensiz. 1 gün iyiyse 1 gün kötü ben anlamadım ya sürekli değişiyorlar bir günü bir gununu tutmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Ssssserapppp Htccndn ah bir bilsem, sinir sistemim çöktüğünü hissediyorum bazen. Sonra diyorum bir gulusu var 😅
Mrvsmt2502 Htccndn yardım alabileceğiniz herkesten yardım alın çocuğa baksınlar siz uyuyun. Benim destek alacağım tek eşim vardı pazar günleri uyurdum 2 3 saat🙄 çok zor uykusuzluk
Htccndn Mrvsmt2502 Canım benimde yardım alabilceğim kimsem yokki bir eşim var oda çalışıyor diye onada yüklenmek istemiyorum
Ssssserapppp 48sibel evet uykusuzluk gerçekten çok zor oluyor. Bu süreçte en çok annenin yardıma ihtiyacı var. Çevrenizde kimse yok mu yardım edebilecek
Htccndn Mrvsmt2502 işte keşke öyle olsa gündüzleride kısa uyuyor zaten o uyurkende evin işi oluyor illaki mecbur onlarıda yapmak zorundayım bakalım inşallah geçer 😂😂
48sibel Ssssserapppp bnmki gunduz uyumuyor gunduz de ev işleri malum cocuk uyurken yatsam uyusam mı yoksa ev mi supursem diye düşünenlerdenim🤣
48sibel 2205 hareketlenmeye başlayınca gecer diyorlar zaten sağlıkları yerinde olsun napalm alıştık 😂
Mrvsmt2502 Htccndn ev işi yap yap bitmez valla bırakıver ben hep azda olsa kızım uyurken uyudum o uyanıkken işleri yaptım yoksa 2 kat fazla yoruluyoruz 🙄
Ssssserapppp Htccndn ayak dönemidir, 4. Ayda uyku gerilemedi gözüküyormuş zaten. İns bir an önce duzene girerler ☺️
Ssssserapppp 48sibel ay bende oyleyim. Ama insan çok yoruluyor gercekten, hangi birini yapacağımı sasirdim