Htccndn Kızlar sizlere soruyorum bir bebek hiç uyumazmı vallaha yıldım artık bu atakmıdır dişmidir biran önce geçsin yoksa ben ruh sağlığına yatacam yorgunluktan uykusuzluktan gözlerim şişti artık ya 😒
48sibel Htccndn kac aylik benimki de uyumuyor özellikle gündüzleri 2 aylik olduk dogalidan beri uykusuzum
Mrvsmt2502 Htccndn benimki 1.5 sene uyumadı ruh gibi geziyordum derin uykuya geçemediğim için konuşamıyordum artık beynim kelime çıkartamıyordu 🙄
saglikciaanne Htccndn iki buçuk yaş arkadaşlar geçecek diyecekler geçmiyor bi bebek nasıl alıştıysa öyle devam ediyor ve şuan iki buçuk yaş oğlumla ikinci oğlumu bekliyoruz 😁
48sibel Htccndn ana olmak çok zor :)) ama onun dışı çıkacaktır jel falan oluyo eczane de ondan dene illaki huzursuz olur ama
Razismom Htccndn 5.5. aylıktan selamlar.. Durumlar pek değişmiyor, arttı olarak hareketlilik artıyor 😂😂😂😂
48sibel Htccndn ayyyyy vallahi mi inşallah ya bazen 6 ay 1 sene falan diyorlar da ckcuk hareket ettikçe gazini çıkartır herhalde ya
Htccndn Mrvsmt2502 Ahaha sanırsam bende öyle olucam ya çünkü gerçekten hiç ama hiç geçemiyorum o uykuya 🙄
Mrvsmt2502 Htccndn yardım alabileceğiniz herkesten yardım alın çocuğa baksınlar siz uyuyun. Benim destek alacağım tek eşim vardı pazar günleri uyurdum 2 3 saat🙄 çok zor uykusuzluk
Htccndn 48sibel Vallaha bilmiyorum canım ama benimki 3 aydan sonra hafifledi maşallah şimdi kendi kendine çıkarıyor ama bence hafifler yani
Htccndn Tutaste_ Maşallah kız ama benimki uyumuyor yani varya en fazla uyuduğu yarım saat ya sonra ağlıyor uykusunu alamadığı için
48sibel Tutaste_ benim ki de 2 aylik oldu yenice. İlki kızdı hiç gaz sesi çıkarttığım bilmem erkek bebek ne gazliymis anam :)