Meltemanneolsun Sekerparem999 benim hep kız çıktı yuzukte. Erkek olarak öğrenmiştik sonradan kız çıktı cinsiyeti 😊 yani yüzük falı doğru cikmis
Sekerparem999 Meltemanneolsun vay beee ultrason yanılmış ama yüzük falı yanılmamış maşallah sağlıkla büyüsün yavrunuz🥰🧸❤️🧿
benim-kalbim-o Ebru1234 bence az, ızgara sevilen bir yemek biz 3 kişilik 1 aileyiz 1,5 kilo yapıyoruz sadece kanat, anca yetiyor bize 😅
sendekimsinnn ppmerlina dün davet ettim canım nerdeyse 7 kilo aldım 15 tane kalça but aldım pirzola yoktu butları açtırdım 3 kiloda kanat 1 kilosu anca kalmıştır geri ye canım yanında bulgur pilavı salata mantı çorba vardı
Rabiul Yazmelegi_ biliyorum indirdim zaten ama göremedim , tekrar baktım benim indirdiğim içeriği aynı ama uygulama imgesi farklıymış tekrar indirdim 😆
Betamom Evde hazırlanıp fırında pişirilmiş önceden stoklanmış lahmacun😋 Hala bitmeyen domates corbası😅 Salata Tulumba
Arzu45 HappyMom dün; etli kombi Yayla çorbası Turşu Bugün yapacağım Fırında tavuk patates Pilav Mercimek çorbası
Merve_kucuk Yaprak sarması Mercimek çorbası Rabbim herkesin evine; bolluk, bereket, huzur, sağlık, mutluluk versin inşallah 🤲🏻🤲🏻