Anneyimmmben
İki kızımı da alıştırırken çok sabırlı davrandım onlar işedi ben değiştirdim alez çarsaf pijama pike yorgan vs vs her gece sürekli değiştirdim yıkadım Allahtan makine var 🥰 ikisini de yazın alıştırdım. Kışın çok zor dediğiniz gibi hem üşütür hemde yatakları kurutmak zahmetli.
Ben şöyle yaptım, ne gece ne gündüz altlarını asla bezlemedim, bezi bilince rahatlık geliyor salıyor, üstü ıslanınca huzursuz oluyorlar bu iyi bişey, uyumaya iki saat kala su vs vermedim hiç bazen inat edip içseler özellikle süt içip uyusalar mutlaka işerlerdi, uyumadan önce mutlaka tuvalet alışkanlığı yaptık, uykuya daldıktan bir saat sonra kucağımda tuvalete götürüp hadi çişşş deyip tuvalete çiş yaptırdım bi ay kadar böyle sürdü gece kaldırmalarım baktım işemiyorlar artık bıraktım gece kaldırmaları… Hatta alarm kurup kaldırıyordum.. uykuları bölünse ayağımda sallayıp geri uyutuyordum.
İlk kızımı alıştırdığımda 27 aylıktı ve ben 8 aylık hamileydim bunları yaparken.
İkinci kızımı alıştırdığımda 25 aylıktı ve ben 3 aylık hamileydim, çok yoruldum ama değdi 🥰 yorulsanız da vazgeçmeyin. Çünkü doğurduktan sonra iki çocuğu bezlemek daha yorucu ve masraflı… Rabbim kolaylık versin 🌸