mucizemom8 Kubra_dara34 çatlamış silikleşmiş çünkü inşallah güzel haberlerle seviniriz hepimiz bekleyen isteyen herkes için de bende inşallah 🤲🥰
umrumdadegil Kubra_dara34 çatlamış canım dün değerlendirdiysen bile spremler 3 gün yaşayabiliyor hamile kalma ihtimalin var yani merak etme 🥰
Kubra_dara34 mucizemom8 Cicekbahcesi12 off sinirlerim bozuldu eşimi kaldırdım ama uykusu vardı cinsel isteği yoktu dün değerlendirdik acaba tutar mı bilmiyorum 🙄
mucizemom8 Kubra_dara34 canım nasip olacaksa tek ilişki de bile oluyor Allah’ın iziniyle inşallah tutar stres yapma oldu mu olacak mı diye olur inşallah 🤲
Mucizeem__ Kubra_dara34 hani sperm 1 günden fazla yaşıyormuş ya beki tutar bilemeyiz hayırlı haberlerle bize gel askm😍🥺
Kubra_dara34 mucizemom8 Allah razı olsun gerçekten mesajlarınız içimi rahatlattı sizler iyiki varsınız canım 🌸
Eda42_ mucizemom8 Sizi tanımıyorum hiç konuşmadık bir kaç postta gördüm yorumlarınızı rüyamda sizi gördüm hani post açıp Hamileyim diye şaşırtıcı şekilde inşallah gerçek olur hayırlı pozitif sonuçlar alırsın
Kubra_dara34 Mucizeem__ inşallah ya 9 aydır deniyoruz inşallah bu sefer olur Allah razı olsun içimi rahatlattınız🥰
mucizemom8 Kubra_dara34 senden de Allah razı olsun 🤲 stres yapma olacağı varsa oluyor Allah’ın iziniyle inşallah hamileyim diye de yazdığın günler olur🥰
Mucizeem__ Kubra_dara34 inşallah inşallah evrene pozitif enerji yollayalım ki pozitif şeyler olsun dimi 🌸😚
mucizemom8 Eda42_ aaa gerçek den mi çok mutlu oldum canım inşallah ya inşallah amin çok teşekkür ederim hayırlara çıkarsın rabbim🥰🤲
Eda42_ mucizemom8 Canım hani umut verip sonrasında üzülmeni istemem sadece olanı söylüyorum belki 2 3 ay içinde olacak belki bu ay umutsuz olma inşallah olur
mucizemom8 Eda42_ sağol canım tabi ki vakti zamanı ne zamansa o zaman olur Allah’ın iziniyle inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin isteyen herkese için de bana da 😇 rüyanız hayırlar getirsin inşallah 🥰